Mestis ti 26.09. klo 18:30

Hermes - Hokki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Omissa ropisee niin, ettei kaksikaan Selännettä auta – pelimerkit kotivoitolle!

Hermes ja Hokki ovat sarjataulukossa kahden pelatun ottelun jälkeen peräpäässä – tosin Hermeksellä on tilillään jatkoaikavoitto. Hokki on puolestaan toistaiseksi nollakerhossa TUTOn kanssa. Kumpikaan joukkue ei kuulu Mestiksen voittajasuosikkeihin, mutta Hokki kiinnostaa siinä mielessä, että joukkueen riveissä on Selänteitä kaksin kappalein. Mihin tämä riittää, onkin sitten toinen kysymys.

70-vuotiaan taipaleensa juhlakautta viettävä Hermes sinnitteli vahvaa IPK:ta vastaan kolmannen erän alkupuolelle, muttei riittänyt aivan loppuun asti. KeuPa kaadettiin kotona voittomaalikilpailun jälkeen. Hermeksellä on hyvin solidi joukkue, ja penkin takana Tuukka Poikonen jatkaa varmaa työskentelyään. Materiaalissa sarjan parhaille jäädään jälkeen, mutta toisaalta ero laadussa Mestiksen alakertaan on merkittävä. Aapo Ahola loukkaantui Iisalmessa ja oli lauantaina pois.

Mestis

@Mestis
🚨 "Riku tykkää pelata Kokkolassa!"

Riku Uusikartanon illan toinen maali vie @HermesKokkola'n jälleen johtoon!

đź“ş @CMoreSportFi
🗣️ @nj44tuominen

Puolustuksen piti olla Hokin vahvin osa-alue, mutta kahdessa ensimmäisessä ottelussa omiin meni molemmissa kuusi kiekkoa. Kajaanissa on toimittava niukka talous edellä, eikä mihinkään jättisatsauksiin ole todellakaan varaa. Leevi Selänne tuli Eetun kaveriksi kokoonpanoon. Kannattajat tuntuvat painaneen jo paniikkinappulaa, mutta aikaahan löperösti pelanneen alakerran kuntoon laittamisessa vielä on.

Hermes on joukkueista laadukkaampi, ja on esiintynyt huomattavasti paremmin ensimmäisissä matseissa. Kertoimet kotivoitolle eivät tavoittele taivaita, mutta tarpeeksi isoja ne ovat kunnon betsiä ajatellen. Sisään laitetaankin napakka veto – XLBet ei petä!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Hermes 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.