pe 15.03. klo 18:30

Hermes - Jokerit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suosikkeja horjutettiin heti – ovatko illat veljiä keskenään?

Niinhän siinä kävi, kuten Uhmapelaajien vihjeessä hieman ounasteltiin: Hermes suoritti puolivälierien aluksi puhtaan ryöstön Nordikselta, ja pääsee ensimmäiseen kotimatsiinsa avausvoitto plakkarissa. Jokereille tämä tietää lisähaasteita, mutta sarja tulee olemaan pitkä: välieriin pääsee vasta neljällä voitolla. Kokkolaan torstain vierasvoitto tietää todennäköisesti kovan kiekkokuumeen alkua.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Hermes oli torstaina yksinkertaisesti valmiimpi pudotuspeleihin. Kokkolan pojat olivat herhiläisinä koko matsin ajan, ja taistelivat sekä sumputtivat kovalla sykkeellä. Jokerit ei ollut saanut play off -housuja jalkaan, eikä päässyt kunnollisille maalintekotonteille. Kotijoukkueena pelannut Jokerit näytti enemmän joukkueelta, jolla olisi bussijalat. Tero Määtällä ei ole paljoa aikaa saada tunne ja syke joukkueeseen. Kiekko tippuu jäähän jo huomenna.

Mestis

@Mestis
🚨 Topias Liljamo tarjoilee ja Santeri Sulku puttaa @HermesKokkola'n jälleen johtoon!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu
🗣️ @airikhodge

Hermes oli taktisesti pelin päällä, ja huolimatta kolmannen erän Jokeri-hallinnasta joukkue piti pään kylmänä, ja Visa Vedenpää päästi koko iltana ainoastaan yhden osuman. Ottelun toiseksi viimeisellä minuutilla Arttu Heikkilä pääsi ratkaisemaan ottelun siirtämällä kiekon tyhjään maaliin. Joukkueessa on varmasti tunnelma korkealla, kun kotihalliin päästään siirtymään hienon onnistumisen jälkeen.

Sarja on kuitenkin pitkä, eivätkä illat ole välttämättä veljiä keskenään. Sen verran vakuuttava työnäyte kuitenkin oli, että saatavilla kertoimilla Hermekseen sijoitetaan jälleen. Kotijoukkuetta on hankalaa nähdä kovin merkittävänä altavastaajana.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TĂ„STĂ„ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto Hermes 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.