Mestis ti 22.11. klo 18:30

Hermes - Kiekko-Espoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aijai! Hermeksen veskariosastolla ongelmia – overia lapulle!

Kotimaisen kiekkoviikon alku on hyvin hiljainen, mutta tiistaina pelataan sentään yksi ottelu Mestiksessä. Kokkolan Hermes on ollut syksyllä tiukka yhdistelmä, mutta kahdessa viimeisessä ottelussa stetson on lerpahtanut pahemman kerran. Homma ei helpotu tiistaina yhtään, kun kylään saapuu kiistatta Mestiksen paras yhdistelmä Kiekko-Espoo. Kokkolassa on siis nyt saatava rivit kasaan, vaikka epävarmuustekijöitä riittää.

Hermes hävisi loppuviikosta vaisujen esitysten jälkeen Ketterälle 5-0 ja Kiekko-Pojille 6-1. Erityisen huolestuttavaa oli loistavaa kautta pelaavan Kristian Tammisen loukkaantuminen Ketterä-pelin alkuhetkillä. Lauantaina Tamminen ei ollut kokoonpanossa, joten onkin mielenkiintoista nähdä tiistain tilanne ja se, yritetäänkö Niklas Kokkoa saada jälleen Kärpistä lainalle. Kenttäpeliin pitäisi saada nyt uutta kipinää, sekä räikeistä virheistä pitäisi päästä eroon.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Kiekko-Espoo kaatoi melko hallitusti Kiekko-Vantaan vieraissa, vaikka peli pysyi tasaisena lähes kaksi erää. Viikolla Peliittoja vastaan oltiin sen sijaan aivan ylivoimaisia, eikä ottelussa tarvinnut laittaa parasta peliin. Upeasti pelannut maalivahti Waltteri Ignatjew käväisi viime viikolla lainassa HIFK:ssa, mutta tällä erää lainapesti oli vain lyhytaikainen. Espoolaisten sarjajohto Ketterään on nyt yhdeksän pistettä – joskin imatralaiset ovat pelanneet ottelun vähemmän.

Mestis

@Mestis
🚨 Arttu Tuomaalalta maukas passi, josta Janne Hämäläinen viimeistelee tyylikkäästi espoolaisten illan neljännen maalin! @KiekkoEspoo_

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi

Hermes ei ole kokonaisuudessaan niin nuhainen kuin viime vieraspelit näyttävät – joskin nyt joukkueella on ryhtiliikkeen paikka. Kiekko-Espoo on tulivoimaltaan polttava, ja yhdessä Hermeksen potentiaalisten veskariongelmien kanssa se saa tähän matsiin overin tuntumaan hyvältä peliltä. Vähintään kuusi maalia siis on haussa, ja Mr Green antaa tähän hyvän hinnan.