Mestis ke 09.02. klo 12:30

Hermes - Kiekko-Espoo

Kiekko-Espoo parantanut!

Kokkolan Hermes joutui reagoimaan heikkoihin tuloksiin, ja tulilinjalle joutui Jere Härkälä, joka sai lähteä päävalmentajan paikalta ennen aikojaan. Uusi valmentaja on Tuukka Poikonen, jonka edellinen pesti oli Slovakiassa. Kiekko-Espoo on sen sijaan parantanut otteitaan, vaikka joukkueen kokoonpano on ollut kaikkea muuta kuin optimaalinen.

Poikosella on kova tehtävä edessään, sillä otteiden jatkuminen samanlaisina johtaa vääjäämättä karsintasarjaan joutumiseen. Hermeksellä on neljän tappion putki alla, ja on melko lailla selkeää, että varsinkin alakertaa pitäisi onnistua tiivistämään. Kokkolalaisten otteluohjelma on tiukka, joten aivan liikaa ei uusien kuvioiden omaksumiseen jää aikaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Kiekko-Espoo on kärsinyt poissaoloista, ja rosteria on paikattu seuran U20-joukkueesta. Nuoret pelaajat ovat kiittäneet vastuusta, ja joukkue on takonut edelleen tulosta – ilme näyttää jopa paremmalta ja tiiviimmältä kuin aikaisemmin. Joka tapauksessa sairastupa saisi alkaa pikku hiljaa tyhjenemään. Sarjataulukossa on melko tiivis tunnelma, ja play offien kotiedusta on pidettävä kiinni.

Valmentajanvaihdos voi piristää joukkuetta, muttei Hermestä voi silti pitää edes kotonaan suosikkina. Niinpä viisari osoittaa vierasvoittoa kohden, ja Kiekko-Espoota laitetaan kuitille hymyssä suin.

Ota Kiekko-Espoosta kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Kiekko-Espoon kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Kiekko-Espoon lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA KIEKKO-ESPOOTA TĂ„STĂ„ >>>


10 euroa pelirahaa