Mestis ti 28.03. klo 18:30

Hermes - Kiekko-Pojat

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hermes ja Jokipojat tarjoilee laadukasta kiekkoviihdettä – Uhmapelaajat tarttuu kakkosen kotikertoimeen kaksin käsin!

Tiistaina tahkotaan täysi kattaus Mestiksen puolivälieriä, ja otetaan jo ajoissa nosto Hermeksen ja Joensuun Kiekko-Poikien välisestä taistosta, jossa voitot ovat kahden ottelun jälkeen tasan 1-1. Ottelut ovat olleet viihdyttäviä ja vaihtelevia – tapahtumia on riittänyt, ja syystäkin Mestiksen viihdearvoa tuodaan mielellään esiin. Kaksi ensimmäistä matsia ovat myös olleet todella maalirikkaita.

Otteluissa on nähty kaksi vierasvoittoa. Hermes johti ensimmäistä ottelua jo 4-1, mutta siinä vaiheessa taisi se kuuluisa hyvä olo hiipiä puseroon, ja play off -kiekossa käy kylmät, jos näin käy. Jokipo tuli tasoihin varsinaisella peliajalla, ja jatkoaikaa ehdittiin tahkota reilu kymmenen minuuttia, kun Aatu Luusuaniemi sinetöi ryöstön Kokkolasta. Hermes voi ottaa tappion piikkiinsä, sillä ottelu oli toisessa erässä täysin omissa käsissä.

PELAA TĂ„STĂ„

Myös toisessa ottelussa Kiekko-Pojat tuli takaa tasoihin, mutta tällä kertaa Hermes ei hyytynyt, vaan Juuso Nykänen viimeisteli varsinaisen tahtomaalin, joka jäi myös ottelun voittomaaliksi. Sen jälkeen tehtiin pari maalia tyhjään verkkoon, ja voitot tasoitettiin. Maalissa vieraiden Jesse Haukka onnistui Juho Ahopeltoa paremmin. Voitto oli varmasti henkisesti Hermekselle hyvin tärkeä.

Tämä ottelupari voisi olla helposti Hermekselle 2-0, ja silloin kotivoitolle saatavat kertoimet olisivat oleellisesti alempana. Tällä hetkellä rahat tuplataan kotivoitosta, ja se kelpaa betsiin. Hermes pelaa hyvää play off -kiekkoa, ja tällä kertaa se riittää kotivoittoon!