Mestis ti 10.01. klo 18:30

Hermes - KOOVEE

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nämäkö underijengejä – no ei ole! Mestiksessä tapahtuu aina enemmän!

Hermes ja KooVee ovat molemmat tukevan oloisesti Mestiksen keskikastissa. Aivan kaikki ei kuitenkaan ole kunnossa, sillä molemmilla joukkueilla on kaksi tappiota alla. Hermes niiasi kotonaan kahdesti, ja KooVee otti kaksi selkeää tappiota, joiden johdosta valmennus on varmasti joutunut pitämään hartaan tuumaustauon.

Isossa kuvassa Hermeksen kausi on mennyt aivan mukavasti, vaikka esim. maalivahtiosastolla on ollut vaihtelevuutta mm. loukkaantumisten vuoksi. Kenttäpelaajista tehokkain on ollut Aleksi Antti-Roiko, joka on yli tehopisteen ottelukohtaisella keskiarvolla liikenteessä. Alkukaudesta joukkue oli todella maalikuiva, mutta viimeiset kymmenen ottelua on menty n. kuuden maalin keskiarvolla.

KooVeellä meni kotiottelussa Hokkia vastaan kaikki pieleen, ja tuloksena oli kammottava 1-9 tappio. Peliittoja vastaan hävittiin vieraissa 5-2, mutta tuossa ottelussa manselaiset hukkasivat paljonkin maalipaikkoja, kun taas Peliitat käytti Betonissa omansa tehokkaammin. Joka tapauksessa neljätoista maalia omiin kahdessa pelissä on aivan liikaa, ja asialle on tehtävä jotain.

Linjala

@VLinjala
Kyllä. Kajaanin Hokki, aina sanonu! 💪 #mestis

Näillä pohjilla matsiin maistuu overi! Mestiksen meininkeihin raja on sopivan alhainen 5.5, joten vähintään kuudella varsinaisen peliajan maalilla juhlitaan osumaa. Tämä on lähtökohtaisesti markkinoiden lukemia suurimaalisempi ottelu, joten betsiä sisään – ja uudet asiakkaat saavat Galaksinolta muutakin hyvää. Lue alta lisää!

Näin teet tällä vedolla 45€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ overille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Yli 5.5 maalia 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 45€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.