Mestis pe 02.12. klo 18:30

Hermes - Peliitat

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Katos vaan! Vanhasta muistista totals-raja on missä sattuu!

Sarjakuutosena Peliittoja vastaan lähtevä Hermes on lepuutellut päivän verran parin vieraspelin jälkeen. Peliitat kävi puolestaan ottamassa käkeen Kiekko-Espoolta tiistaina. Sarjataulukossa heinolalaiset ovat 11. sijalla, mutta ottelukohtainen pisteiden keskiarvo on Mestiksen toiseksi huonoin. Peliitat eivät ole vieraissa juhlineet, ja Kokkolasta yritetään saada kahden pisteen vierassaldoa kartutettua.

Turussa Hermeksellä ei ollut mitään palaa, vaan TUTO piti Kokkolan pojat nollilla. Myöskään Forssassa ei ollut helppo peli, sillä sitkeä FPS kaatui vasta rankkarien jälkeen lukemin 4-5. Voitot ja tappiot tuntuvat seuraavan toisiaan, eikä tasaisen suorituksen saaminen ole tällä hetkellä helppoa. Lainamies Juuso Helomaa on viime otteluissa kantanut torjuntavastuun, kun maalivahtiosastolla on ollut vajetta.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Eetu Selänne on nyt kerennyt pelaamaan tusina peliä Peliitoissa tehoilla 2+4. Puutteitakin miehen pelissä on, mutta Mestis-vauhtiin tulokas on sopeutunut hyvin, ja vastuutakin on tullut. Viime aikoina kaivattuja Pelicans-lainojakin on alkanut tupsahdella Peliittojen kokoonpanoon, ja tämä on tuonut kaivattua leveyttä joukkueen rosteriin. Suurin synti edelleen on ujous vieraissa, vaikka Joensuusta ensimmäiset kaksi vieraspistettä kairattiinkin edellisellä viikolla.

Mestis

@Mestis
Näin lähellä oli Peliittojen tasoitusosuma heti 3. erän alkuun.

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi

Hermes ei ole enää se sama underikone, joka jyristeli Mestis-rekisterillä hämmentävän matalia maalilukemia harva se ilta. Peliitoillakin on tätä nykyä ylöspäin enemmän työkaluja pakissa, joten mennään runsasmaalisuuden merkeissä tähän otteluun. Totals-raja on yksinkertaisesti liian matalalla. Uusia asiakkaita pidetään hyvänä Galaksinon avajaistarjouksella, josta lisää alla!

Näin teet tällä vedolla 48,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ overille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Yli 5.5 maalia 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 48,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.