CS ti 15.03. klo 16:00

Heroic - Apeks

Heroic kutsujoukkueena Apeksia vastaan puolivälieriin – yllättääkö Apeks?

Yksi tiistain mielenkiintoisimmista otteluista alkaa klo: 16:00. Tanskalainen huippujoukkue Heroic saa Pinnacle Winter Series 3 -turnauksen puolivälierissä vastaansa nousevan tulokasjoukkueen Apeksin. Apeksissa on monia huippunimiä, joista mainittavan arvoisina esimerkiksi FPX:n entinen tähtipelaaja Martin “STYKO” Styk sekä 100 Thievesin entinen norjalaispelaaja Joakim “jkaem” Myrbostad. Myös NIP:stä potkut Nicolai “dev1ce” Reedtzin palkkaamisen yhteydessä saanut Tim “nawwk” Jonasson on saanut uuden kodin Apeksista.

Apeksin linari on todella lupaava. Joukkueesta löytyy paljon kokemusta sekä tulivoimaa, ja joukkue saattaa hyvinkin olla yksi vuoden 2022 kovimmista yllättäjistä. Joukkue on selvästi kovemmassa online-vireessä, kuin Heroic, joka itseasiassa edellisessä Pinnacle Winter Seriesissä hävisi niin ikään puolivälierien kutsujoukkueena ottelun K23:lle lukemin 2-1.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Heroicin kaltaisten huippujoukkueiden on hyvin hankala astua suoraan puolivälieriin ilman minkäänlaista kokemusta alemman tason joukkueista. Apeks on tälläkin kertaa joukkueelle täysin tuntematon niin pelitavan kuin tulivoimankin kannalta, ja Heroicin on erittäin hankala lähteä antistrattaamaan Apeksia ilman monien tuntien opettelua. Päästäänkin kohtaan, kokeeko Heroic kovan valmistautumisen tarpeelliseksi pienen turnauksen puolivälierään, jolla ei käytännössä ole tanskalaisjoukkueelle mitään merkitystä.

Apeks on loistava joukkue, ja selvästi mukavemmassa asemassa ottelussa. Joukkueella on enemmän panosta ja tarkoitusta ottelussa. Myös yllätysfaktori on Apeksin puolella. Isketäänkin ottelutasoitusta Apeksin puolesta, sillä joukkueen karttavalikoima on todella laaja näinkin uudeksi joukkueeksi.

10 euroa pelirahaa