CS su 06.11. klo 18:30

Heroic - Cloud9

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heroic ja Cloud9 taistelevat ensimmäisestä pudotuspelipaikasta!

Intel Extreme Masters Rio Major -turnaus on edennyt Legends Stagen kolmannelle kierrokselle. Tänään selvitetään ensimmäiset kaksi joukkuetta, jotka varmistavat paikan puolivälierissä täpötäyden Jeunesse Arenan lavalla. Yksi näistä joukkueista on Heroic tai Cloud9. Joukkueet voittivat ensimmäiset BO1-ottelunsa. Heroic päihitti Outsidersin ja fnaticin, kun Cloud9 puolestaan voitti FaZen sekä NAVI:n.

C9:llä on ollut ongelmia T-puolensa kanssa, ja joukkueen tuki ja turva onkin ollut huikea CT-puoli, mistä edes FaZe ei päässyt läpi, kuin kolmesti joukkueiden välisessä ottelussa. Heroic ei ole vielä kohdannut FaZen ja NAVI:n kaltaista vastusta, vaikkakin Outsiders ja fnatic molemmat kaatuivat todella helposti. On kuitenkin täysin eri asia voittaa FaZe ja NAVI BO1-otteluissa omissa loistokartoissaan, kuin BO3-ottelussa. C9:n suorituksiin ei kannata vielä nojata.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Heroic tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Dust 2:n, kun C9 puolestaan poistaa Nuken. Heroic saa valittua itselleen esimerkiksi Infernon, missä C9 on ollut todella kovissa vaikeuksissa viime aikoina. Heroic omaa kyseisessä kartassa 82% voittoprosentin.

C9 valinnee itselleen Overpassin. Hyvällä CT-puolella C9 voi hyvinkin viedä kyseisen kartan, vaikkakin on todettava, että myös Heroicin työstäminen CT:llä Outsidersia vastaan näytti erittäin hyvältä. Voittihan joukkue kolmetoista kierrosta omalla CT-puolellaan. Mikäli kolmatta karttaa tarvitaan, tulee se hyvin todennäköisesti olemaan Mirage.

Jason O'Toole

@MosesGG
Tomorrow's matches fuck