CS pe 16.09. klo 17:00

Heroic - Complexity

Oho! Heroicin tasoitukselle yllättävän kovaa kerrointa!

ESL Pro Leaguen perjantain toiseksi viimeisessä ottelussa tanskalaisjoukkue Heroic saa vastaansa molemmat ottelunsa lohkossa voittaneen Complexityn. Ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Heroic on selvä ennakkosuosikki otteluun, sillä Complexity ei ole kohdannut kovinkaan vakuuttavia joukkueita. Astralis oli umpisurkea ottelussaan Complexityä vastaan, kun puolestaan HEET:stä ei ole vastusta yhdellekkään C-lohkon joukkueelle.

Heroic kohtasi ensimmäisissä otteluissaan MOUZ:n sekä ENCE:n. Suomalaisorganisaatio kaatui hienosti lukemin 2-0, kun puolestaan MOUZ:n junioripelaajien tuoma tulivoima, ja MOUZ:n hieman pugimainen pelityyli olivat Heroicille liikaa. Heroic otti myös suuren riskin MOUZ-ottelussa valitessaan oman vakipoistonsa Dust 2:n peliin.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Complexityllä ei ole karttavalikoimassaan yhtään karttaa, missä haastaa Heroicia. Heroic on viime päivinä osoittanut pystyvänsä pelaamaan kaikkia karttavalikoiman karttoja eikä oikein missäkään ole näkynyt selviä heikkouksia. Toki Inferno meni BLAST:ssä hieman penkin alle, mutta on silti muistettava, että joukkue kohtasi selvästi kovempitasoisia vastuksia kyseisessä turnauksessa.

Heroicin tasoitukselle saa loistavaa kerrointa, jonka saa käytännössä tuplattua Mobilebetin Uhmapelaajille räätälöidyllä tarjouksella. Alla ohjeet!

Näillä ohjeilla saat vedolle tuplakertoimen:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili
2. Talleta ja saat sen heti tuplana tilillesi (tarjouksen minimi on 10€ ja maksimi 100€)
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle Heroic -1,5 kertoimella 2.11
4. Kun vetosi voittaa lunastanut käytännössä tuplakertoimella 2x 2.11

Kertoimet ottelulleHeroic - Complexity Gaming16.09.2022

10 euroa pelirahaa