CS ma 01.11. klo 19:30

Heroic - CPH Flames

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CPH Flames ja Heroic taistelevat paikasta Globenilla

PGL Major Stockholm -turnauksen Legends Stagelta on jo G2 sekä NAVI varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä täyden Avicii Arenan aka Globenin edessä. Areenalle olisi tarjolla vielä kuusi paikkaa, josta 12 joukkuetta taistelevat tänään sekä huomenna. Tänään valitettavasti nähdään kolmen joukkueen tippuvan, mutta saadaan myös juhlistaa kolmen joukkueen nousemista pudotuspeleihin. Tippumisvaarassa tänään on FaZe, Liquid, Astralis, Vitality, Virtus.pro sekä MOUZ. Jatkopaikkaa tavoittelee tänään Entropiq, FURIA, NIP, Gambit, Heroic ja CPH Flames.

Ylivoimaisesti turnauksen suurin yllättäjäjoukkue on ollut tanskalainen CPH Flames, joka on tällä hetkellä Legends Stagella 2-1 -tuloksella. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkue tarvitsee vain yhden voiton päästäkseen pelaamaan 16 000 ihmisen eteen Globenille. Tähän joukkueelle tarjotaan kaksi tilaisuutta. Ensimmäisessä ottelussa CPH Flames saa vastaansa tanskalaisjoukkue Heroicin, jonka CPH Flames jo kertaalleen päihitti turnauksessa paras kolmesta -formaatilla pelatussa ottelussa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

On käsittämätöntä, kuinka jotkut ei vieläkään tajua CPH Flamesin potentiaalia. Joukkue on tajuttoman taitava yksilötasolla, ja joukkue pelaa todella fiksua CS:ää. Joukkueen tähtipelaaja Fredrik “roeJ” Jørgensen ei ole pelkästään tajuttoman taitava ampumaan, vaan omaa myös erittäin hyvän gamesensen, jonka avulla roeJ pääsee jatkuvasti tilanteisiin, missä hän saa ampua vihollista selkään.

Ei myöskään pidä unohtaa CPH Flamesin valmentajan Faruk “pita” Pitan impactia. Pita on entinen NIP:n valmentaja ja moneen otteeseen todistanut olevansa erittäin taitava hommassaan. Pitan duuni joukkueessa keskittyy pitkälti antistrattaamiseen sekä vastustajien opettelemiseen, missä hän on todella taitava.

CPH Flames saa kaiken lisäksi vielä loistavat kartat otteluun. Viimeksi joukkueet pelasivat Vertigoa, Nukea ja Overpassia, joista CPH Flames oli parempi Vertigossa ja Overpassissa. Samoja karttoja voi odottaa tämänkin illan otteluun, ja etu ottelussa menee selvästikin tasokkaammalle, ja paremmin pelaavalle CPH Flamesille.

Faruk Pita

@pitaCSGO
Appreciation from your teammates, a trophy of its own. The most valuable trophy❤️

EG Vorborg

@dvorborg
Also can't underestimate the importance of the work @pitaCSGO put in for todays match, his preparation set the boys up for success

👑KING COACH👑