CS to 20.10. klo 20:30

Heroic - ECSTATIC

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? Heroicin tasoitukselle aivan järjetöntä kerrointa umpisurkeaa ECSTATIC:a vastaan

BLAST Premier Fall Showdown -turnaus toimii viimeisenä huipputurnauksena ennen lokakuun viimeisenä päivänä alkavaa Rion Major-turnausta. Turnaus käynnistyy keskiviikkona, ja siinä selvitetään viimeinen BLAST Premier Fall Final -turnaukseen tiensä löytävä joukkue. Mukana on Astralis, Vitality, Heroic, BIG, Eternal Fire, Sangal, ECSTATIC sekä Tyloo.

Tanskalaisjoukkue Heroic pelaa ensimmäisen ottelunsa torstaina 20. päivä lokakuuta klo: 20:30 alkaen. Joukkue kohtaa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa tanskalaisjoukkue ECSTATIC:n, jonka vire on pudonnut viime aikoina selvästi. Heroic on huomattavasti parempi joukkue, ja onkin täysi ihme, että selvästi formiaan viime aikoina parantaneelle Heroicille saa tasoituskertoimeksi yli 1,60 -kerrointa.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Heroic tulee poistamaan vakipoistonsa Dust 2:n, kun ECSTATIC puolestaan poistaa Miragen. Heroic saa omaksi kartakseen esimerkiksi Infernon, missä 78% voittoprosentilla porskuttava Heroic on äärimmäisen suuri ennakkosuosikki. ECSTATIC:lla on Infernossa vain 17% voittoprosentti.

ECSTATIC valinnee omaksi kartakseen Overpassin, missä joukkue on voittanut 75% pelaamistaan otteluista. Joukkueiden tasoero on kuitenkin niin suuri, että ECSTATIC:lla ei pitäisi olla mitään mahdollisuutta edes parhaassa kartassaan. Heroicin tasoitus on äärimmäisen kova pelivalinta.

HEROIC

@heroicgg
QUALIFIED FOR RIO 🇧🇷
+ Jersey reveal!