CS ke 24.11. klo 16:00

Heroic - FaZe

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heroic yksi turnauksen ennakkosuosikeista

Tänään starttaava BLAST:n Fall Finals -turnaus pelataan 16 000 ihmisen edessä Royal Areenalla Kööpenhaminassa. Turnauksessa kahdeksan joukkuetta kilpailee 425 000 dollarin palkintopotista, josta 225 000 menee turnauksen voittajalle. Voittajajoukkue tulee myös lunastamaan paikan BLAST:n World Finals -turnauksesta, joka pelataan joulukuussa.

Päivän toisessa ottelussa turnauksessa kotiyleisön edusta nauttiva Heroic saa vastaansa FaZe:n. FaZe on yksi turnauksen joukkueista, jonka ympärillä liikkuu valtaisia huhuja kokoonpanomuutoksista. FaZe ei nimittäin ole pelannut lähelläkään sitä tasoa, millä joukkueen kuuluisi, kun katselee paperilla kokoonpanon vahvuutta. Heroic on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki klo: 16:00 alkavaan otteluun.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Matsi pelataan paras kolmesta -formaatilla, joten molemmat joukkueet saavat ennen karttavalintoja vain yhdet karttapoistot. Heroic tulee varmastikin poistamaan vakipoistonsa Dust 2:n, kun FaZe puolestaan poistaa Vertigon. Tällöin Heroic saa valittua yhden vahvimman karttansa Nuken otteluun, kun FaZe puolestaan valitsee varmastikin Miragen.

Nukessa FaZe ei ole onnistunut voittamaan otteluakaan viimeisen kolmen kuukauden aikana, kun puolestaan FaZe:n karttavalinta Miragessa Heroic on joka tapauksessa erittäin kilpailukykyinen ja jopa parempi, kuin FaZe. Fakta on se, ettei FaZe:lla yksinkertaisesti ole niin vahvaa karttaa, missä joukkue lähtisi ennakkosuosikin asemassa majoreilla välieriin päässyttä Heroicia vastaan.

HEROIC

@heroicgg
Two lovers lock eyes across the room... #BLASTPremier

Y