CS pe 10.06. klo 17:00

Heroic - Finest

Heroic herännyt turnaukseen – Finestilla ei riitä

Perjantaina jatketaan Pinnacle Cup Championship -turnauksen parissa, jossa päivän ensimmäisessä ottelussa tanskalaisjoukkue Heroic ja ruotsalaisjoukkue Finest kilpailevat paikasta alemman bracketin finaaliottelussa. Ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Heroic lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, sillä vaikka Finest on hyviä tuloksia saanutkin aikaan, on Heroic aivan eri tason joukkue, kuin mitä Finest on matkallaan kohdannut.

Heroicin karttavalikoima sopii loistavasti Finestia vastaan. Heroic poistaa vakipoistonsa Dust 2:n, kun Finest puolestaan poistaa oman vakipoistonsa Nuken. Heroic saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Overpassin, missä joukkue on niin voittoprosenttien kuin viime aikaisten tuloksienkin perusteella selvästi tasokkaampi joukkue. Kun ottaa huomioon vielä joukkueiden tasoeron sekä sen, että Heroic pelaa jatkuvasti selvästi kovempia vastustajia vastaan, on Overpass melko varmasti Heroicin heiniä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Finest valinnee omaksi kartakseen Miragen, joka on melkeinpä joukkueen ainut mahdollinen karttavalikoima. Heroic suosii kyseistä karttaa, ja on viime aikoina ottanut todella vakuuttavia voittoja kyseisessä kartassa. Finestilla ei ole mahdollisuutta, vaikka joukkueen ruotsalaispelaaja Rasmus “kreaz” Johansson sanoikin haastattelussa Finestin pystyvän haastamaan Heroicin varsinkin yksilötaidon kannalta.

Kyseinen statement viittaisi siihen, että Finest tulee valitsemaan juurikin Miragen otteluun, sillä kyseinen kartta on lähes ainoa mahdollinen kartta, missä Finest voi pelata juurikin hieman vapaammin, ja luottaa samalla yksilötaitoon. Fakta on kuitenkin valitettavasti se, että Finest ei pysty edes yksilötaidon puolesta haastamaan Heroicia, jonka vuoksi tanskalaisjoukkueen tasoituskerroin napataan lapulle.

10 euroa pelirahaa