CS ke 08.06. klo 11:30

Heroic - fnatic

fnaticin uusi kokoonpano ilman pelin sisäistä johtajaa

Kesäkuu on juhlan aikaa Counter-Strike -skenessä. Lähes samanaikaisesti käyntiin pyörähtää peräti kolme huipputurnausta, joista ensimmäisenä listalla on Pinnacle Cup Championship sekä Dubaissa järjestettävä Global Esports Tour. Dubain turnaus alkaa vasta torstaina, joten keskiviikon betsit keskittyvät yksinoikeudella juurikin Pinnacle Cup Championship -turnaukseen.

Päivän starttaa Heroic sekä uudistunut fnatic, kun joukkueet kohtaavat klo: 11:00 paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa. Fnaticin uuteen kokoonpanoon napattiin Freddy “KRIMZ” Johanssonin ja William “mezii” Merrimanin rinnalle CPH Flamesista tutuksi tullut kaksikko Nico “nicoodoz” Tamjid ja Fredrik “roeJ” Jørgensen. Viidettä palasta organisaatio ei ole vielä vahvistanut, joten turnauksessa fnaticin varapelaajana toimii legendaarinen Patrik “f0rest” Lindberg.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Fnaticin kokoonpanolla ei ole kuin maksimissaan viikko reeniä alla. Joukkueen pelin sisäisenä johtajana ainakin tässä turnauksessa toimii mezii. Lupaava rifle-pelaaja on täysin kokematon kyseisestä roolista, ja joukkue tulee varmastikin pelaamaan pugityylistä Counter Strikea. Kun vastaan asettuu todella kovatasoinen Heroic, voi fnaticin T-puolista tulla hankalia.

Heroic voi poistaa karttavalinnoissa omat heikoimmat karttansa Ancientin sekä Dust 2:n. Tämän lisäksi joukkue poistanee Miragen, missä on helppo pelata yksinkertaista pugityyliä. Listalle jää Heroicin neljä parasta karttaa, joissa joukkueen pitäisi ottaa melko selvälukuinen voitto.

10 euroa pelirahaa