CS su 17.04. klo 13:15

Heroic - forZe

forZe todella kilpailukykyinen – joukkueella loistava karttavalikoima

Tosipelit PGL Major Antwerp -turnauksen RMR-karsintojen osalta alkavat sunnuntaina. Euroopan A-lohko käynnistyy klo: 12:00 samalla setupilla, kuin kuluneella viikolla nähty Amerikan RMR-turnaus. Avauspäivänä pelataan kaksi ensimmäistä kierrosta, joiden kaikki ottelut pelataan paras yhdestä -formaatilla. Luvassa on kaksi ottelua samanaikaisesti, sillä PGL käyttää dual-striimi setuppia.

Päivän toisessa otteluslotissa B-striimin puolella kilpailee Heroic ja forZe. Joukkueet kohtaavat klo: 13:15 alkavassa ottelussa. Heroic on pelannut viime aikoina yleisellä tasolla hyvin, mutta joukkue on isoissa otteluissa tuttuun tapaansa vajonnut uskomattoman alas eikä ole pystynyt pelaamaan omalla tasollaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kyseessä on paras yhdestä -formaatilla pelattava ottelu melkoisen tuntematonta forZea vastaan. ForZea vetää edelleen Andrey “Jerry” Mekhryakov, joka on useaan otteeseen todistanut pystyvänsä tekemään otteluihin valmistautumisen todella mallikkaasti juurikin isoja joukkueita vastaan. Heroic ei voi lähteä takki auki.

Yleisesti mainiosti alemman tason joukkueita vastaan pelaava Heroic ei siihen leikkiin varmastikaan lähde. Ottelun ennakkoasetelmat ovat itseasiassa hyvin tasaiset, sillä forZe:n laaja karttavalikoima mahdollistaa loistavan kartan molemmille joukkueille. Heroic poistaa Dust 2:n, Infernon ja Ancientin, kun forZe puolestaan poistaa Vertigon ja Nuken, jolloin joukkueen päätettäväksi jää, pelataanko ottelu Miragessa vai Overpassissa. Molemmat kartat ovat loistavia venäläisjoukkueelle, ja tämän vuoksi forZen kierrostasoituksen sijaan pelataan karttaoveria, jolla saadaan muutama kierros lisää varaa, kun Heroic varmastikaan ei jää alle 11 kierroksen.

10 euroa pelirahaa