CS la 06.11. klo 17:30

Heroic - G2

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heroic ja G2 taistelevat paikasta majoreiden finaalissa!

PGL Major Stockholm -turnaus lähenee loppuaan. Loppuunmyyty Globen saa tänään nauttia kahdesta loistavasta välieräottelusta, joista ensimmäinen alkaa klo: 17:30 Suomen aikaa. Ottelussa suuren fanbasen areenalla omaava tanskalaisjoukkue Heroic saa vastaansa G2:n, joka murskasi NIP:n ruotsalaisjoukkueen kotiyleisön edessä. Asetelmat ovat suorastaan herkulliset, kun kaksi äärimmäisen kovaa joukkuetta taistelevat paikasta turnauksen finaalissa.

Heroic tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Dust 2:n, kun G2 puolestaan poistaa Overpassin. Tällöin Heroic saa valittua omaksi kartakseen Infernon, missä joukkue on kärsinyt vain yhden tappion viimeisen kolmen kuukauden aikana. G2 on ollut heikossa iskussa kyseisessä kartassa, minkä pitäisi suoda tanskalaisjoukkueelle voiton omassa kartassaan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

G2 saa myös loistavan kartan itselleen, kun joukkue valitsee Miragen. Heroicin formi Miragessa on ollut erittäin kyseenalainen, sillä joukkue on pelannut sitä vain kuusi kertaa viimeisen kolmen kuukauden aikana voittaen pelatuista otteluista puolet. G2 puolestaan on valinnut Miragen omaksi kartakseen meneillään olevassa turnauksessa jo kahdesti voittaen molemmin kerroin NIP:n ja Entropiqin.

Molemmat joukkueet saavat iltapäivän otteluun sen verran dominoivat karttavalinnat, että kolmas kartta on ennakkoasetelmien perusteella lähes väistämätön. Heroicin joukkuepeli sekä yksilöt ovat todella kovassa iskussa juurikin Infernon ja Nuken kaltaisissa kartoissa, kun G2:n puolelta Kovačin serkukset Nemanja “huNter-” Kovač ja Nikola “NiKo” Kovač varmasti kurittavat tanskalaisia omassa karttavalinnassaan.

@Nors3@mastodon.sdf.org #BlockTheBlue

@Nors3
With a peak of 1,355,068 viewers, PGL Major Stockholm is the most watched @CSGO event ever.