CS la 17.09. klo 13:30

Heroic - HEET

Nyt painetaan bulilla! Heroicille MAXBET joukkueen äärimmäisen kovaan kertoimeen!

Lauantaina painetaan isolla! ESL Pro Leaguen päivän ensimmäisessä ottelussa tanskalaisjoukkue Heroic saa vastaansa ranskalaisjoukkue HEET:n. Ottelu alkaa klo: 13:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Tanskalaisjoukkue Heroic on suuri ennakkosuosikki otteluun, sillä HEET on ylivoimaisesti lohkon heikoin joukkue, kun Heroic puolestaan on yksi ennakkosuosikeista voittamaan koko lohkon.

Heroicin tasoitukselle tarjotaan kirjoitushetkellä perjantaina käsittämätöntä kerrointa. HEET on hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan suoraan lukemin 2-0, ja sama todennäköisesti odottaa joukkuetta myös perjantaina sekä lauantaina. Kirjoitushetkellä joukkue on juuri aloittamassa otteluaan tanskalaisjoukkue Astralista vastaan.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

HEET:n tilastollisesti paras kartta on Dust 2, joka sattuu harmillisesti joukkueen kannalta olemaan Heroicin vakipoisto. HEET poistaa Miragen, jolloin Heroic saa omaksi kartakseen esimerkiksi Overpassin tai Nuken, missä molemmissa ranskalaisjoukkue on pelannut todella heikosti. HEET tuskin uskaltaa valita Infernoa tai Ancientia omaksi kartakseen, sillä joukkue joutuu aloittamaan omassa karttavalinnassaan CT-puolella. Vertigo voi olla potentiaalinen karttavalinta HEET:lle.

HEET:llä ei ole paperilla mitään mahdollisuuksia ottelussa. Omaan karttavalintaansa joukkue on selvästi altavastaaja puhumattakaan koko ottelusta. Isketään MAXBET Heroicille, sillä jatkuvasti peliään parantava Heroic ei taivu selvästi heikommalle ranskalaisjoukkueelle.

Näillä ohjeilla saat vedolle tuplakertoimen:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili
2. Talleta ja saat sen heti tuplana tilillesi (tarjouksen minimi on 10€ ja maksimi 100€)
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle Heroic -1,5 kertoimella 1.94
4. Kun vetosi voittaa lunastanut käytännössä tuplakertoimella 2x 1.94

10 euroa pelirahaa