CS ti 01.02. klo 13:00

Heroic - K23

Heroic aloittaa kautensa Pinnacle Winter Seriesin pudotuspeleissä

Pinnacle Winter Series 1 on edennyt puolivälieriin, jonne on kutsuttu neljä joukkuetta haastamaan lohkoista pleijareihin selvinneitä joukkueita. Heroic on yksi turnauksen kutsujoukkueista, joka saa nyt pudotuspeleissä vastaansa venäläisjoukkue K23:n. Ottelu alkaa klo: 13:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. K23 on selvä altavastaaja kertoimien valossa, sillä joukkueet eivät pelaa edes samalla tasolla. K23 on selvästi heikompi joukkue, joka on haastajan asemassa päivän ottelussa.

Kyseinen ottelu toimii Heroicin kauden ensimmäisenä koitoksena. Joukkue pelasi viimeksi seitsemän viikkoa sitten ennen joulutaukoa NAVI:a vastaan BLAST Premier -turnauksessa. Tällöin joukkue joutui käyttämään Johannes ‘b0RUP’ Borupia varapelaajana, kun Martin “stavn” Lund oli sivussa henkilökohtaisten ongelmien vuoksi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Nyt Heroicilla on kuitenkin oma kokoonpano kasassa. Ensimmäinen vastustajansa K23 ei ole kovinkaan tasokas, mutta formin puolesta etu saattaa hyvinkin mennä venäläisjoukkueelle heidän viime aikaisen pelimäärien ansiosta. K23 poistaa ottelussa Vertigon, kun Heroic poistaa varmastikin K23:n parhaimman kartan Dust 2:n.

Heroic saa otteluun valittua esimerkiksi Nuken, kun K23 puolestaan tähtää varmastikin Mirageen tai Overpassiin. Heroic oli ainakin ennen joulutaukoa erittäin vahva joukkue, joka pystyi pelaamaan lähes jokaista karttavalikoiman karttaa kilpailullisesti. Ottaen huomioon joukkueiden välisen tasoeron, ei K23:lla pitäisi olla mahdollisuuksia karttavoittoon varsinkin, kun joukkueen parhaimmat kartat ovat loistavia myös Heroicille.

10 euroa pelirahaa