CS ma 07.11. klo 23:00

Heroic - Liquid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heroic ja Liquid taistelevat pudotuspelipaikasta!

Aivan järisyttäviä yllätysvoittoja nähdyssä IEM Rio Major-turnauksessa jatketaan otteluita tänään maanantaina toiseksi viimeisen Legends Stagen kierroksen merkeissä. Päivän lopettaa päästriimin puolella Heroic ja Liquid, kun joukkueet kohtaavat klo: 23:00 alkavassa ottelussa. Molemmat ovat turnauksessa 2-1 -tuloksella mukana, joka tarkoittaa sitä, että voittaja etenee pudotuspeleihin, kun häviäjällä on vielä yksi mahdollisuus varmistaa puolivälieräpaikka.

Tanskalaisjoukkue Heroic on kertoimien valossa yllättävästikin ennakkosuosikin asemassa. Molemmat joukkueet saapuivat suoraan turnauksen Legends Stagelle, joten otteluita on molemmilla allaan kolme. Liquid voitti Sproutin ja NAVI:n, kun Heroic puolestaan päihitti fnaticin ja Outsidersin.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Ottelu tulee ratkeamaan pitkälti joukkueiden karttavalintoihin. Heroic poistaa vakipoistonsa Dust 2:n, kun Liquid puolestaan poistaa Nuken. Liquid saa omaksi karttavalinnakseen esimerkiksi Ancientin, kun Heroic valinnee varmastikin Miragen. Joukkueiden karttavalikoimat ovat todella tasaiset, minkä vuoksi kolmas kartta voi hyvinkin ratkaista ottelun.

Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Inferno, missä molemmilla joukkueilla on viimeisen kolmen kuukauden aikana 12 ottelua, ja 75% voittoprosentti. Liquidin formi on viime aikoina ollut hieman vakuuttavampi, jonka vuoksi joukkue törkätään pienellä panostuksella lapulle.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
Counter-Strike gives and Counter-Strike takes away.

#IEM