CS la 14.05. klo 13:00

Heroic - Liquid

Heroic yksi Legends Stagen kovatasoisimpia joukkueita – vastassa heikkovireinen Liquid

PGL Major Antwerpin Challengers Stage on pelattu. Edessä on Majorien päävaihe eli Legends Stage, missä maailman kuusitoista parasta joukkuetta asettuu vastakkain taistelemaan kahdeksasta paikasta puolivälierissä. Avauspäivä tarjoilee todella jännittäviä ja hyvätasoisia otteluita, joka kertoo pelkästään kuinka älyttömän kovatasoisesta turnauksesta on kyse. Jo avauskierroksella nähdään todella kuumia otteluita.

Päivän aloittaa Heroic sekä Liquid, kun joukkueet kohtaavat päästriimin ensimmäisessä ottelussa. Klo: 13:00 alkava ottelu pelataan paras yhdestä -formaatilla. Heroic lähtee kyseiseen otteluun ennakkosuosikkina niin kertoimien valossa kuin myös allekirjoittaneen papereissa. Heroic on äärimmäisen vahva joukkue, joka jo RMR-karsinnoissa todisti olevansa todella valmistautunut Major-sykliin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Heroic tulee ottelussa poistamaan Dust 2:n, Ancientin sekä Miragen, jolloin Liquidin poistaessa Nuken, Infernon ja Overpassin, jäisi pelattavaksi kartaksi Vertigo. Liquid on osoittanut olevansa kyvykäs pelaamaan kyseisessä kartassa, mutta kun isketään faktat pöytään Heroicin recordista sekä viime aikaisesta formista, ei heikkotasoinen Liquid omaa juuri mitään mahdollisuuksia.

Heroicin puolelta pitkään ongelmana on ollut joukkueen IGL:n ja AWP-pelaajan Casper “cadiaN” Møllerin heikko suoritustaso. cadiaN on kuitenkin viime aikoina onnistunut nostamaan tasoaan selvästi, ja kun muutkin Heroicin pelaajat alkavat saavuttaa Martin “stavn” Lundin tasoa, näyttää joukkue todella kovalta kandidaatilta edetä Legends Stagelta suoraan 3-0 -tuloksella läpi.

10 euroa pelirahaa