CS ma 18.04. klo 14:30

Heroic - NAVI

NAVI selvissä vaikeuksissa – Heroic kyvykäs haastamaan

Ensi kuussa järjestettävien majoreiden RMR-karsinnat ovat paraikaa käynnissä Euroopan A-lohkon osalta. Ensimmäinen päivä on pelitelty, ja täten kaksi kierrosta kulutettu. Maanantaina pelataan seuraava eli kolmas kierros, jonka aikana nähdään muutama paras kolmesta -formaatilla pelattava ottelu 2-0 sekä 0-2 -tilanteessa olevien joukkueiden kesken sekä muutama paras yhdestä -formaatilla pelattava ottelu 1-1 -tilanteessa olevien joukkueiden kesken.

Päivän ensimmäinen BO3-ottelu pelataan kahden lohkon kärkijoukkueen välillä. Heroic ja NAVI asettuvat vastakkain klo: 14:30 alkavassa ottelussa, jonka voittaja nappaa varmistuneen paikan PGL:n ensi kuun Antwerpin Major-turnauksesta. NAVI on rehellisesti näyttänyt viime aikoina shakyltä, johon osansa on varmasti kantanut Ukrainan kriisi ja sen tuottamat epävarmuudet venäläisten ja ukrainalaisten pelaajien kannalta.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

NAVI:n organisaatio on suoraan julkistanut jopa, että organisaatio ei aio jatkossa tehdä yhteistyötä pelaajien kanssa, jotka maksavat veroja tai asuvat Venäjällä. NAVI:ssa tälläisiä pelaajia on kolme, ja yhdellä heistä on jopa oma perhe ja lapsi. NAVI:n tilanne on epävarma, ja se on vaikuttanut joukkueen pelaamiseen.

Heroic puolestaan on näyttänyt karsintojen ensimmäisissä otteluissa hyvinkin terävältä. Joukkue hoiti fnaticin sekä forZe:n tuottamat haasteet helposti ja jatkoi ESL Pro Leaguen virettään. Joukkueen karttavalikoima sopii loistavasti NAVIa vastaan. Heroic poistaa Dust 2:n, kun NAVI puolestaan poistaa Vertigon. Heroic valitsee varmastikin omaksi kartakseen Nuken, kun NAVI puolestaan valistee Miragen. Kolmanneksi jää todennäköisesti Overpass.

10 euroa pelirahaa