to 25.11. klo 16:00

Heroic - NAVI

Heroic haastaa NAVI:n!

Se päivä on koittanut. NAVI kohtaa vihdoin ainoan kärkijoukkueen, ketä vastaan joukkue ei ole viime kuukausina pelannut paras kolmesta -formaatilla pelattavaa sarjaa. Heroic vs NAVI. Majoreiden voittaja, Grand Slamin voittaja sekä maailman paras joukkue. Heitä vastaan asettuu nuori tanskalaisjoukkue, joka ainakin heidän pelin sisäisen johtajan mukaan on ainoa joukkue, mikä pystyy tällä hetkellä haastamaan NAVI:n.

Casper ”cadiaN” Møller ei puhu paskaa. Heroic on niin pelityyliltään, kuin myös yksilötaidoltaan ainoa joukkue tällä hetkellä, joka pystyy haastamaan NAVI:n. Heroic pystyy hyvänä päivänä haastamaan venäläisjoukkueen jokaisella osa-alueella pelin sisällä, ja cadiaN pystyy ehdottomasti callaamaan sekä luomaan pelisuunnitelman, millä voittamattomaksi kuviteltu NAVI pystytään kaatamaan.

🔥🔥🔥 VALUEE: 1 EGEN TALLETUKSELLA 100 ILMAISKIEKKAA!

Tällä tarjouksella saat rullata eurolla 100 pyöräytystä Vinnerillä.

Talleta 1€ koodilla VINNERI ja kiekat ovat sinun! Nyt on eurolla valueta!

OTA 100 KIEKKAA TÄSTÄ

Heroicin osakkeita nostaa myös joukkueen karttavalikoima. NAVI:n vakipoisto Vertigo on yksi Heroicin heikoimmista kartoista, kun puolestaan Heroicin vakipoisto Dust 2 on edelleen hyvin epäselvä kartta huipputasolla viimeisten metamuutoksien myötä. Heroic saa valittua omaksi kartaksen joko Infernon tai Overpassin, joissa joukkue pystyy täysin haastamaan NAVI:n.

NAVI puolestaan valitsee omaksi kartakseen varmastikin Miragen, jolloin kolmantena karttana saatettaisiin hyvinkin pelata molempien joukkueiden ykkösvalinta Nuke. Heroic pystyy todellakin voittamaan NAVI:n Nukessa, jonka vuoksi almut asetetaan tanskalaisjoukkueen puolesta. Pelimerkkejä kuitenkin kannattaa säästää myös livebetseihin, joista saattaa löytyä erittäin mehukkaita kohteita.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %