to 08.04. klo 16:30

Heroic - NIP

Heroic huomattavasti vahvempi joukkue kuin ailahteleva NIP

ESL Pro Leaguen pudotuspelit jatkuvat torstaina Play-In -vaiheen otteluilla. A-lohkon voittajaksi kruunattu tanskalaisjoukkue Heroic saa vastaansa play-in -vaiheen ensimmäisessä ottelussa ruotsalaisjoukkue NIP:n, joka kruunattiin B-lohkon voittajaksi. Ottelu alkaa klo: 16:30 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Heroic on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki otteluun, sillä joukkue on seitsemän ottelun voittoputkessa.

Uudistunut Heroic on näyttänyt todella vaaralliselta. Rasmus ”sjuush” Beck ja Ismail ”refrezh” Ali sopivat joukkueeseen loistavasti, joka onkin näkynyt hyvin nopeasti Heroicin tuloksissa. Joukkue oli ylivoimainen omassa lohkossaan, jossa joukkueen kanssa kilpaili erittäin tasokkaita joukkueita.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

NIP on edelleen hyvin ailahteleva joukkue. NIP onnistui voittamaan oman lohkonsa niukasti. Samassa lohkossa joukkueen kanssa oli kuitenkin kolme joukkuetta, jotka olivat juuri tehneet kokoonpanomuutoksia ja se helpotti joukkueen urakkaa huomattavasti. NIP voitti neljä pelaamastaan viidestä ottelusta.

Iltapäivän ottelussa Heroic on ehdoton ennakkosuosikki. Joukkue saa loistavat karttavalinnat otteluun. Heroic tulee poistamaan vakipoistonsa Dust 2:n, kun taas NIP poistaa todennäköisesti Vertigon, jossa Heroic on ollut todella vahva. Heroic valinnee omaksi kartakseen Nuken tai Overpassin. Tanskalaisjoukkue on näyttänyt todella vahvalta molemmissa kartoissa, ja NIP:llä ei pitäisi olla kummassakaan kartassa mitään mahdollisuuksia. NIP:llä ei ole selvää karttavalintaa otteluun, sillä joukkue ei ole näyttänyt kovinkaan vahvalta missään kartassa. Heroicin pitäisi viedä ottelu nimiinsä todella helposti.