CS ke 05.10. klo 20:45

Heroic - Outsiders

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heroic jättimäinen ennakkosuosikki – isolla panoksella kerroin kiinni!

IEM Road to Rio -karsintaturnaus ensi kuun Major-turnausta varten jatkuu eurooppalaisten joukkueiden kesken tänään, keskiviikkona toisen kierroksen otteluilla. Päivän mielenkiintoisin ottelu vedonlyönnin kannalta alkaa klo. 20:45, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Kyseisessä ottelussa venäläisjoukkue Outsiders saa vastaansa tanskalaisjoukkue Heroicin. Molemmat joukkueet voittivat ensimmäisen ottelunsa karsintaturnauksessa, mikä tarkoittaa sitä, että tämän ottelun voittaja on vain yhden voiton päässä Major-paikasta.

Heroic on ehdoton ennakkosuosikki otteluun, mutta joukkueelle löytyy silti erittäin pelattavaa kerrointa. Peräti 1,89:n kerrointa joukkueen minimitasoitukselle tarjoava Pinnacle mahdollistaa erittäin maukkaat betsit illan otteluun, joka huipentaa jälleen koko päivän ajan pyörivän Road to Rio -päivän.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Outsidersin karttavalikoima on todella heikko paras yhdestä -formaatilla pelattaviin otteluihin. Joukkueella on nimittäin kaksi karttaa, mitä joukkue ei ole pelannut kertaakaan viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja siihen päälle vielä Mirage, missä vyölle on tullut vain yksi virallinen ottelu. Outsidersin poistot ovat selviä, ja karttavalinnaksi voi hyvinkin päätyä Ancient, missä Heroic on suuressa etulyöntiasemassa.

Intel® Extreme Masters

@IEM
That's all for the first day of the #IEM Road to Rio 🛣️

Tomorrow the Americas journey begins and & EU #1 & #2 continue!

Check out the schedule for all 3 swiss stages below! 👇