CS ti 26.10. klo 14:45

Heroic - TyLoo

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heroic täysin suvereeni ennakkosuosikki – Tyloo ulkona metasta

Suuren huijausskandaalin keskellä pyörinyt Heroic ja sen pelaajat on vapautettu syytteistä. Turns out – joukkueen valmentaja Nicolai “HUNDEN” Petersen oli ainoa ADHD:ta ja Aspergerin syndroomaa sairastavan Nikolaj “niko” Kristensenin lisäksi, joka tiesi hänen käyttäneen ns. “coach bugia”, jolla sai pelin sisällä täysin epäreilun asetelman. HUNDEN on kusipää, ja Heroic saa jatkaa pelaamista keskittyen historian suurimpaan CS-turnaukseen, joka alkaa NYT!

Heroic on kieltämättä yksi turnauksen ennakkosuosikeista varsinkin, kun savu joukkueen ympärillä alkaa laskeutua. Heroic palkkasi turnaukseen valmentajakseen legendaarisen NIP:n entisen IGL:n Richard “Xizt” Landströmin, jolla on kokemusta peräti kymmenestä major-turnauksesta. Näistä Xizt on voittanut yhden.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Heroic on ilman mitään taktisia kikkailuita täysin suvereeni ennakkosuosikki joukkueen ensimmäisessä ottelussa kiinalaisjoukkue TyLoota vastaan. TyLoo on ollut järjettömän kauan ulkona eurooppalaisista turnauksista, ja joukkueella ei ole täten mitään käsitystä nykyisestä metasta eikä joukkueen pelaajat ole varmastikaan samalla tasolla euroopan huippujoukkueiden kanssa.

Jopa kiinan tasolla ailahdellut Tyloo ei yksinkertaisesti pysty kilpailemaan Heroicin superjoukkueen kanssa, joka jo pelkästään tulivoiman perusteella on lukemattomia kertoja parempi. Mikään ei tule auttamaan Tyloota, sillä Heroic on tullut majoreille voittaakseen.

Heroicin kommentit yllä mainitusta skandaalista löydät oheiselta videolta.