Bundesliiga la 05.11. klo 16:30

Hertha Berlin - Bayern München

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lewandowski 2.0? Yllättävä nimi vie otsikot Bayernin hurjassa hyökkäyskalustossa!

Lauantaina tulikuuma Bayern München hakee kahdeksatta peräkkäistä voittoa Hertha Berlinin kustannuksella. Hertha on vaikean alun jälkeen parantanut tuloksia ja myös Uhmapelaajat on pariin otteeseen päässyt lunastamaan Herthan avulla. Nyt vastus on kuitenkin kovin mahdollinen eikä edes kotiyleisön tuki riitä siihen, että huippuvireinen Bayern pysähtyisi.

Hertha on onnistunut pysyttelemään poissa aivan häntäpään sijoilta pitkälti tasapelin avulla. Voittoja on kertynyt vasta kaksi ja nekin häntäpäähän odotettuja joukkueita vastaan. Hertha pystyy parhaimmillaan puolustamaan kelvollisesti, mutta Bayernin antama paine tulee olemaan kova. Dodi Lukebakion johdolla Hertha pystyy paikoitellen myös iskemään hyvin vastaan, mutta jos kenttätasapaino yhtään horjuu, tulee Bayern silppuamaan isäntien puolustuksen.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Hertha Berlin

@HerthaBSC_EN
🎙️ Sandro Schwarz: "It will be important to defend against Bayern Munich as a team and with lots of desire, so as to not allow them too many one-on-one situations."

#BSCFCB #HaHoHe

Bayernin kohdalla ehdittiin jo huudella kriisiä, kun taannoin sattui sille harvinaisempi jakso, jolloin pistemenetyksiä tuli odotettua enemmän. Sittemmin Julian Nagelsmannin miehistö on taas päässyt loistavaan vireeseen ja tällä hetkellä vastustajia kaatuu näytöstyyliin niin Bundesliigassa, kuin myös Mestarien liigassa. Suurin kysymys on, voiko Eric Maxim Choupo-Motingilta enää ottaa avauksen paikkaa pois? Kokenut hyökkääjä on viimeisissä kuudessa ottelussa iskenyt seitsemän maalia ja tarjonnut kolme maalisyöttöä.

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
Choupo's last 6️⃣ games:

⚽️🅰️ vs. Freiburg
⚽️⚽️🅰️ vs. Augsburg
⚽️ vs. Hoffenheim
⚽️ vs. Barcelona
⚽️🅰️ vs. Mainz
⚽️ vs. Inter

So hot right now 🔥

Kokoonpanoista tärkeimmät poiminnat on Manuel Neuerin mahdollinen paluu Bayernin maalille ja Stevan Joveticin poissaolo Herthan hyökkäyksestä. Vaikka Bayern ei tällä hetkellä vielä kärkisijalta löydy, on se jälleen osoittanut ylivertaisuutensa nimenomaan hyökkäyssuuntaan. Kun Bayern saa koneet rullaamaan, ei neljän tai viiden maalin ilta ole mitenkään poikkeuksellinen. Tässä taistossa Hertha jää vertailussa niin paljon jälkeen, että matsin pelivalintana toimii Bayernin voitto vähintään kahdella maalilla. Rohkeimmat voi lähteä hakemaan myös ihan kunnon murskalukemia isommalla tasoituksella.