Bundesliiga su 23.01. klo 18:30

Hertha Berlin - Bayern München

Robert Lewandowski on hurjassa tahdissa! Siivittääkö puolalaistykki Bayernin taas murskavoittoon?

Hertha Berlin taipui kuluvalla viikolla Saksan Cupissa paikallisvastustajalleen Unionille ja putosi jatkosta. Bayern München pääsee Olympiastadionille vakuuttava voitto takataskussaan joukkueen nollattua viime viikonloppuna suvereenisti Kölnin. Isäntien esitykset eivät ole vakuuttaneet, eikä siitä pitäisi olla sarjakärjelle mitään vastusta, vaikka vierailla jonkin verran poissaoloja onkin.

Bayern Münchenille poissaolot eivät tuntuneet viime viikolla olevan este tai hidaste, kun se vyöryi vastustamattomasti 0–4-vierasvoittoon Kölnissä Robert Lewandowskin onnistuttua kolmesti maalinteossa. Puolalaiskomeetta latoo palloa verkkoon hurjalla tahdilla – koko kaudella tämä on iskenyt jo huimat 23 osumaa. Neljässä viimeisimmässä kamppailussa 33-vuotias on pussittanut seitsemän kertaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Berliinissä kokoonpanotilanteessa pitäisi kaiken muun hyvän lisäksi olla vieraiden näkökulmasta iso muutos parempaan suuntaan, kun keskuspuolustaja Dayot Upamecano on pelikunnossa. Hiljattain perinteisemmin keskikentän pohjalla viihtyvä Joshua Kimmich on joutunut pelaamaan laitapuolustajana ja Benjamin Pavard on puolestaan nähty topparina. Kun Upamecano on mukana, tähän tulee muutos.

Vasempana laitapuolustajana on niin ikään nähty sille tontille erikoisempi erikoisempi nimi, kun Marcel Sabitzer on häärinyt paikkaajana alakerrassa. Lucas Hernandez on koronansa kärsinyt, mutta miehen pelaaminen on vielä hieman auki. Alphonso Davies on kuitenkin edelleen varmuudella sivussa Bayern-puolustuksesta.

Kingsley Comanin paluuta toivottiin vieraiden leirissä jo aiemmin, mutta nyt mies lienee siinä kunnossa, että ainakin vaihdossa pystyy ottelun aloittamaan. Leon Goretzka on yhä loukkaantuneena Josip Stanisicin tavoin ja lisäksi Afrikan mestaruudesta pelaavat Bouna Sarr ja Eric Choupo-Moting puuttuvat Julian Nagelsmannin miehistöstä.

Hertha on surkeassa vireessä saatuaan tammikuussa pelaamissaan otteluissa ainoastaan yhden pisteen. Jopa Köln haki berliiniläisiltä 1–3-vierasvoiton pari viikkoa sitten. Isäntien alakerrasta puuttuvat niin Niklas Stark kuin Jordan Torunarighakin. Stevan Jovetic saattaa niin ikään olla yhä telakalla, kuten myös Fredrik André Bjørkanin.

Pelivalinnaksi otetaan, että Bayern iskee vähintään kolme maalia Herthan verkkoon (Bayern yli 2,5). Berliiniläisten tilanne vaikuttaa kehnolta, koska nykyisten kaltaisilla esityksillä ainoastaan neljällä pisteellä toiseksi viimeisenä olevaa Stuttgartia johtava ryhmä joutuu vielä tosissaan taistelemaan sarjapaikastaan.

10 euroa pelirahaa