Bundesliiga pe 04.02. klo 21:30

Hertha Berlin - Bochum

Bochumilla hyvät mahdollisuudet taistella pisteille Hertha Berlinin vieraana!

Bundesliigassa kierros isketään tulille tuttuun tyyliin perjantaina, kun Hertha Berlin isännöi Bochumia. Maalinteko tuottaa molemmissa leireissä harmaita hiuksia ja lisäksi Herthalla alakerta on tuottanut viime aikoina ongelmia. Vieraat puolestaan käy kerta toisensa jälkeen tasaisia vääntöjä ja sellainen on jälleen luvassa. Tauon jälkeen virtaa on varmasti, mutta vähämaalisista lähtökohdista matsia lähdetään vääntämään.

Herthalla viimeinen ottelu ennen vuoden vaihtumista tarjosi makoisan yllätysvoiton Borussia Dortmundista, mutta sittemmin on ollut vaikeaa. Neljästä ottelusta ainoa piste tuli tällä hetkellä pohjamudissa rämpivää Wolfsburgia vastaan. Toki vastustajat ei ole ollut helpoimmasta päästä ja Stevan Joveticin poissaolo on näkynyt vahvasti. Nyt hänen pitäisi olla käytettävissä, kuten myös Stuttgartista hankitun puolustaja Marc Oliver Kempfin. Dedryck Boyata puolestaan on sivussa alakerrasta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Bochum löytyy sarjataulukosta kaksi sijaa sekä pistettä ylempää. Maalipaikkojen hyödyntäminen on ollut sarjanousijalla iso ongelma koko kauden osalta ja Bundesliigassa joukkue on edellisten viiden ottelun aikana jäänyt kolmesti nollille. Sen sijaan Saksan cupin ottelussa Mainzia vastaan verkko heilui kolmesti ja seuraava ottelu Kölniä vastaan toi kaksi maalia, joten hieman maalivireen poikasta on noussut esille. Anthony Losillan poissaolo keskikentältä on merkittävin.

Joveticin paluu on Herthan kannalta iso plussa, mutta alakerta kaipaa kipeästi parannusta ja kenties Kempf on ratkaisu sille osastolle. Pieni ennakkosuosikin asema isännille on annettava, mutta varsin vähämaalisista lähtökohdista Bochumilla on loistavat saumat taistella vähintään pisteille. Maalinteko takkuaa, mutta kaksi edellistä ottelua lisää uskoa. Kupongille rustataan Bochumia +0,25 tasoituksella, joka tuo tasapelilläkin puolikkaan voiton.

10 euroa pelirahaa