Bundesliiga su 12.02. klo 16:30

Hertha Berlin - Mönchengladbach

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Herthan vaikeudet jatkuu – hyppää Gladbachin kyytiin ja nappaa ilmaisveto kylkeen!

Bundesliigassa sunnuntain ensimmäisessä ottelussa Mönchengladbach matkaa putoamista vastaan taistelevan Hertha Berlinin vieraaksi. Kumpikaan joukkueista ei ole tauon jälkeen loistanut, mutta varsinkin isäntien meno on ollut todella surullisella tasolla ja puhtaasti perustasolta Gladbach on joukkueista selvästi vahvempi.

Hertha löytyy sarjasta sijalta 17. ja vaikka pelejä on vielä runsaasti jäljellä eikä matka putoamisviivan yläpuolelle ole pitkä, pitäisi kurssi saada käännettyä mahdollisimman pian. Tauon jälkeen se on hävinnyt kaikki neljä ottelua karulla maalierolla 1-13. Viimeisimmät vastustajat on ollut selvästi Herthaa vahvempia eikä tappiot sinänsä yllätä, mutta ei se ole oikeastaan edes pystynyt kamppailemaan pisteistä. Myös kokoonpanohuolet tuo omat vaikeutensa, sillä avauksen pelaajista sivussa ovat muun muassa puolustaja Agustin Rogel ja hyökkäyksestä Wilfried Kanga ja Chidera Ejuke.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Hertha Berlin

@HerthaBSC_EN
ℹ️The following players will be missing for #BSCBMG:

🏋️ Chidera Ejuke
🏋️ @sjovetic
🏋️ Wilfried Kanga
🏋️ Kélian Nsonsa
🏋️ Peter Pekarík
🏋️ Agustín Rogel

#HaHoHe

Gladbach on 19 ottelussa kerännyt 26 pistettä. Matkaa top6 sijoille on, mutta ei se täysin poissuljettu vaihtoehto ole, sillä parhaimmillaan vieraat pelaa viihdyttävää jalkapalloa ja laatua rosterista löytyy. Vieraiden esitykset kuitenkin ailahtelee liikaa ja siitä on saatu näytteitä taas viime aikoina. Ensin Gladbach jäi nollille Augsburgin vieraana, perään Hoffenheim kaatui tyylikkäästi lukemin 1-4 ja viimeisimpänä sarjajumbo Schalkea vastaan tyytyminen oli maalittomaan tasapeliin.

Gladbach

@borussia_en
Jonas Omlin's first clean sheet didn't come without a moment (or two) of bravery 🫣

Vaikka Gladbachilla on ollut oman ongelmansa, nousee se siitä huolimatta Uhmapelaajien arviolla vieraissakin varsin selväksi suosikiksi. Vierailla myös kokoonpanotilanne on vahvempi, sillä näillä näkymin ainoa merkittävä poissaolo on keskikentältä Julian Weigl. Suoralle vierasvoitolle(1×2) on tarjolla 2,50 kerrointa, joka kelpaa ehdottomasti peleille ja jos pelitili Galaksinolle vielä puuttuu, katso alta ohjeet ja ota betsistä kaikki irti!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Mönchengladbachille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Mönchengladbach” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 62,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.