Bundesliiga su 23.10. klo 18:30

Hertha Berlin - Schalke

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Schalke kyntää ja Uhmapelaajat nauraa matkalla pankkiin!

Sunnuntaina Bundesliigassa kierros isketään pakettiin Hertha Berlinin ja Schalken välisellä taistolla. Kyseessä ei varmastikaan ole monen mielestä se kierroksen houkuttelevin matsin, mutta peli-ideaa ottelusta löytyy. Uhmapelaajat on viime aikoina päässyt nauttimaan osumista niin Schalken toilailujen, kuin myös Herthan parantuneiden otteiden avulla. Mitä sitä hyvää kaavaa muuttamaan.

Schalken tavoin voitot on kiertänyt myös Herthaa, mutta pisteitä on irronnut mukavasti tasapeleillä. Ennen edellisen kierroksen tappiota Hertha oli Bundesliigassa päässyt pisteille viidessä peräkkäisessä ottelussa. RB Leipzigin vieraana alku oli karmea ja isännät paineli tauolle jo 3-0 tilanteessa. Toisella jaksolla Hertha kuitenkin ryhdistäytyi ja nousi maalin päähän – enempään ei riittänyt, vaikka aivan lopulla myös tasoitus oli äärimmäisen lähellä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Hertha Berlin

@HerthaBSC_EN
Kanga hits the base of the post! 🤬

90’ | #RBLBSC 3-2

Schalke joutui lyhyen ajan sisään kahteen otteeseen Hoffenheimin riepoteltavaksi Saksan cupissa sekä Bundesliigassa – Uhmapelaajat pääsi lunastamaan molemmilla kerroilla Schalken surkeiden esitysten avulla. Yhteismaaliero oli 1-8 ja kun otetaan neljän edellisen ottelun kokoinen otanta, on Schalke hävinnyt kaikki tehden vain kolme maalia ja omissa on verkko heilunut peräti 15 kertaa. Päävalmentaja Frank Kramerille oli aika sanoa näkemiin ja nyt uusia tuulia haetaan ainakin väliaikaisesti Matthias Kreutzerin johdolla.

FC Schalke 04

@s04_en
💬 Rouven Schröder: "We've had some busy days. Everybody saw the cup game on Tuesday. We lost and then parted company with Frank Kramer on Wednesday. We will carefully look for our new coach now. I'd like to thank Matthias Kreutzer, who is working with the team right now."

#S04

Loukkaantumiset heikentää vieraiden tilannetta entisestään. Näillä näkymin sivussa ovat ainakin Leo Greiml, Rodrigo Zalazar, Sepp van den Berg ja jo pidempään sivussa ollut Marcin Kaminski.

Schalken peli on pahasti poissa raiteiltaan eikä sen korjaaminen tapahdu hetkessä, joten jopa Hertha nousee Schalkea vastaan kotiviheriöllä suureksi suosikiksi. Pelivalinnaksi poimitaan kotijoukkueen onnistumista maalinteossa vähintään kahdesti. Näin lyhyellä aikavälillä Schalkelta on vaikea odottaa suurta parannusta ja vieraiden alakerta tulee todennäköisesti olemaan reikäjuustoa Herthan vastahyökkäysten jäljiltä.