la 28.01. klo 16:30

Hertha Berlin - Union Berlin

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Berliinin derbyssä paremmuudesta ei kahta sanaa! Herthasta ei ole murtamaan Unionin puolustusta!

Lauantaina herkutellaan Bundesliigassa Berliinin derbyllä, eli Hertha Berlinin ja Union Berlinin välisellä kohtaamisella. Kaksikon kausi on mennyt täysin eri rataa, sillä Hertha kamppailee putoamista vastaan ja Union on tosissaan taistelemassa top4 sijoituksista. Joukkueet kohtasi kauden avauskierroksella ja silloin Union vei voiton vakuuttavasti lukemin 3-1.

Herthan paluu tauolta on ollut murheellinen. Se on hävinnyt molemmat ottelunsa – ensin Bochum vei voiton lukemin 3-1 ja tiistaina Wolfsburgia vastaan paremmuudesta ei ollut epäselvyyttä, kun Wolfsburg kävi hakemassa vieraspisteet tylysti lukemin 0-5. Poissaolijoiden osalta huolet ei helpota, sillä näillä näkymin ainakin Chidera Ejuke ja Jonjoe Kenny ovat sivussa. Lisäksi puolustaja Agustin Rogelin korttitili on täynnä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Hertha BSC (EN)

@HerthaBSC_EN
🎙️ Sandro Schwarz: "We're not concerned about the result on Saturday. Mistakes will of course happen in the future but it's about how you deal with them. When the match is over we will analyse it and seek to improve on things, no matter what the result."

#HaHoHe #BSCFCU

Unionilla oli todella raju jakso juuri ennen taukoa, kun omiin meni aivan hävytön määrä maaleja muutaman ottelun ajan, mutta nyt joukkue on taas raiteillaan. Tauon jälkeen Hoffenheim ja Werder Bremen on kaatunut yhteismaalein 5-2. Vaikka Union löytyy sarjasta toisena, ei se usein pelejä ainakaan pallollisena dominoi. Se tyytyy puolustamaan, sillä siinä se on parhaimmillaan ja myös vahva osaaminen erikoistilanteessa on ollut iso ase Unionille.

1. FC Union Berlin (English)

@fcunion_en
Well, can you believe it? The win was helped by some calamitous Bremen defending, particularly in the 1st half, and an astonishing Kevin Behrens performance, but we'll be happy with that, Unioner. A great result, the fans were as loud as Kevin was dominant. Eisern!!!!

Lapulle otetaan Unionin voittoa(1×2). Sinänsä hyökkäyspelaamisessa Hertha ei mitenkään kauhean paljoa taakse jää, mutta nyt ero tehdäänkin nimenomaan puolustuspäässä. Union on aivan sarjan eliittiä puolustamaan ja tähän matsiin se nousee Uhmapelaajien arvioilla selväksi suosikiksi. Hieman etua Herthalle on annettava yhdestä ylimääräisestä lepopäivästä, mutta puolestaan poissaolojen osalta Unionin tilanne näyttää paremmalta.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Union Berlinille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Union Berlin” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 53,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.