Bundesliiga la 09.04. klo 19:30

Hertha Berlin - Union Berlin

Berliinin derby tarjoaa loistavaa tunnelmaa ja toivon mukaan myös maaleja!

Berliinin derby tarjoaa lauantaina Bundesliigan puolella viihdettä koko rahalla. Hertha Berlin käy äärimmäisen kiivasta taistelua putoamista vastaan, kun puolestaan Union Berlin havittelee paikkaa kuuden parhaan joukossa. Tunnelma tulee olemaan kohdallaan ja kotijoukkue Hertha pystyy laittamaan kapuloita Unionin rattaisiin, vaikka ero joukkueiden pelivoiman välillä on ollut selvä. Isäntien puolelta varmuudella on sivussa ainakin maalivahti Alexander Schwolow, joten Marcel Lotka nähtäneen maalilla. Unionilta Paul Jaeckelin korttitili on täynnä.

Hertha on kaivanut kuoppaa läpi kauden ja Felix Magathin johdolla on tavoite nousta pinnalle säilyttämään sarjapaikka. Hertha ja Bielefeld ovat tasapisteissä ja ero 15. olevaan Stuttgartiin on vain pisteen verran. Magathin tultua peräsimeen alku on ollut hyvä – kotona Hoffenheim kaatui peräti 3-0 ja vieraissa tappio tuli Leverkusenia vastaan, mutta koko kautta ajatellen lukemat olisi voinut olla enemmänkin kuin 1-2. Suurin ongelma on ollut puolustuspäässä, jossa Hertha ja Greuther Fürth painelevat omissa lukemissaan päästettyjen maalien osalta.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Unionin vire helmikuun alun jälkeen ei ole vakuuttanut. Bundesliigassa viimeiset kahdeksan ottelua on tuonut vain kaksi voittoa, molemmat kotinurmella. Viimeisin esitys Kölniä vastaan oli lupauksia herättävä, sillä paikkoja aukesi mukavasti ja oma pääty pysyi nollilla. Maalinteon kanssa joukkue on tuskaillut pahemman kerran, mutta Hertan alakertaa vastaan maalivirettä on hyvä paikka lähteä metsästämään. Taiwo Awoniyi kantaa suuren vastuun hyökkäyspäässä eikä hänelle ole Max Krusen lähdettyä ollut kovinkaan paljoa apuja tarjolla.

Hertha tuskin jatkossa päästää maaleja samalla tahdilla mitä tähän mennessä, mutta täyskäännöksen tekeminen on vaikeaa. Tunnelma tulee olemaan katossa ja lisäksi vetojen osalta päästään toivomaan maaleja. Tämä matsi ei ole sieltä runsasmaalisimmasta päästä, mutta Herthan osalta vaara alakerran romahdukselle on aina olemassa. Kertoimet käskee hyppäämään overin kyytiin. Yli 2,0 maalille tarjottu 1,64 kerroin poimitaan lapulle, eli tasan kahdella maalilla panos palautuu. Jos korkeampi kerroin houkuttelee, ei 2,5 maalin linja ole huono vaihtoehto, mutta silloin panosta kannattaa hieman pudottaa.

10 euroa pelirahaa