DFB Pokal ke 19.01. klo 21:45

Hertha Berlin - Union Berlin

Union haastaa Herthan Berliinin herruudesta! Belgian maajoukkuetoppari on taas täydessä tikissä

Saksan Cupissa pelataan Berliinin Olympiastadionilla paikallistaistelu keskiviikkona. Erinomaisessa lyönnissä oleva Union Berlin kaatoi viikonloppuna kotonaan Hoffenheimin ja venytti pisteputkensa Bundesliigassa jo neljän ottelun mittaiseksi. Hertha puolestaan pelasi lauantaina maalittoman vierastasapelin Wolfsburgissa ja sitä edelsi ruma kotitappio Kölniä vastaan.

Union Berlin lähtee selvästi isäntiä paremmassa vireessä keskiviikon kamppailuun. Vierailla ovat toki sivussa Afrikan mestaruuskisoissa oleva Taiwo Awoniyi sekä loukkaantunut Niko Giesselmann. Hertha voitti loppuvudesta Dortmundin, mutta sen jälkeen se on hävinnyt 1–3-numeroin Kölnille ja pelannut 0–0-tasapelin Wolfsburgia vastaan. Stevan Jovetic jatkaa isäntien sairastuvalla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Dedryck Boyata palasi lauantaina Hertha-miehistöön oltuaan loukkaantuneena, kuten myös täyden 90-minuuttisen pelannut Ishak Belfodil. Ensin mainitun belgialaistopparin peliaika jäi minuuttien mittaiseksi, mutta miehen pitäisi nyt olla täydessä kunnossa. Freiburgista Unioniin vastikään siirtyneen puolustajan Dominique Heintzin debyytti sujui niin ikään mallikkaasti viikonloppuna ja Urs Fischer laittanee miehen jälleen avaukseen.

Ottelun kerroinasettelu on todella tasainen, eikä vierailija ole tyypillisesti Olympiastadionilla päässyt juhlimaan. Isännän pelaajatilanne on parantunut ja laatua silläkin riittää. Ottelu haisee tasapelille ja pelivalintana se on varsin kannattava. Ristillä saadaan lähes 3,5-kertainen palautus, mikä on lähtökohtiin nähden varsin makoisa.

10 euroa pelirahaa