Bundesliiga ti 24.01. klo 21:30

Hertha Berlin - Wolfsburg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei auta! Hertha saa tärkeän hyökkääjän takaisin, mutta Wolfsburgia ei yhden pelaajan voimin kaadeta!

Mitä sitä hidastamaan, kun kerta vauhtiin on päästy. Bundesliigassa matsit jatkuu jo tiistaina ja yksi illan kohtaamisista käydään Hertha Berlinin ja Wolfsburgin välillä. Vieraat pääsi ennen taukoa loistavaan vireeseen eikä huili hidastanut menoa. Hertha ei varsinaisesti mikään heittopussi ole, mutta pistesaldo ei ole kertynyt toivotulla tavalla ja ennen kaikkea voitot on ollut vähissä.

Herthan paluu ei kovin mallikkaasti sujunut, sillä se hävisi Bochumille lukemin 3-1. Poissaolot iski kovaa, sillä ilman Chidera Ejukea ja Dodi Lukebakiota Hertha oli aikalailla täysin aseeton hyökkäyssuuntaan ja loppuhetkien kavennus oli vain pieni lohtu. Nyt sen onneksi Lukebakio palaa pelikiellon jäljiltä viheriölle – hän johtaa joukkueen sisäistä maalipörssiä seitsemällä osumalla. Florian Niederlechner saapui FC Augsburgista vahvistamaan Herthan hyökkäystä, mutta hän ei vielä ole pelikunnossa.

Hertha BSC (EN)

@HerthaBSC_EN
🎙️ @FrediBobic1971: "We have to keep developing the team, which the coach has been doing excellently with his coaching staff. Now, we have to give the team strength and we cannot make the mistakes in #BSCWOB that we made in #BOCBSC."

#HaHoHe #BSCWOB

Wolfsburg puolestaan palasi ryminällä viheriölle kaataen SC Freiburgin tyylikkäästi lukemin 6-0. Lukemat toki oli rajut ja toisena päivänä nähdyillä paikoilla olisi voinut tasaisempikin tulos olla tarjolla, mutta Wolfsburg ei paikkojaan hukannut. Lukas Nmecha on kärsinyt loukkaantumisesta, mutta Jonas Wind nappasi hänen paikan mallikkaasti ja osui kahdesti Freiburgia vastaan. Nmecha on edelleen sivussa ja hänen lisäksi Patrick Wimmer otti osumaa viime matsissa. Puolustaja Paulo Otaviolla puolestaan on korttitili täynnä.

VfL Wolfsburg EN/US 🇬🇧 🇺🇸

@VfLWolfsburg_EN
5⃣ - Wins in a row in the @Bundesliga_EN
9⃣ - Undefeated
The vibes - IMMACULATE

Wolfsburg on nostanut vahvasti osakkeitaan ja Uhmapelaajien arvioilla se kelpaa myös kupongille – vetovalintana otetaan +0 tasoitusta, eli toisin sanoen tasapelillä panos palautuu ja vierasvoitolla veto osuu. Lukebakion paluu on tärkeä kotijoukkueen kannalta, mutta Wolfsburgin etuna on se, että ratkaisuvoimaa löytyy tarvittaessa huomattavasti laajemmalta säteeltä.