Liiga la 07.10. klo 15:00

HIFK - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ässien superjunnun meno on hurjaa – saako HIFK Lennin lennon poikki?

Liigasyksyn yksi kuumimpia nimiä on Ässien nuori hyökkääjä Lenni Hämeenaho, joka on paukuttanut tähän mennessä taululle tehot 8+1. Jo viime kaudella lupaavaksi tulokkaaksi osoittautunut nuorukainen on tekemässä todellista läpimurtokauttaan, ja sen myötä Ässät on pelannut upean alkukauden. Nyt porilaiset joutuvat todelliseen testiin, sillä lauantain iltapäiväpelissä HIFK kohtaa Ässät Nordiksen kirkkaissa valoissa.

Jopa 50€ ilmaisveto? Katso tarkemmin vihjeen lopusta!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

HIFK kirkasti kilpeään kahden jatkoaikatappion jälkeen, ja haki Vaasan Sportilta pisteet selkeästi. Ottelun yllättäjä oli täyteketjujen rymistelijä Micke-Max Åsten, joka heilutti rysää kahdesti – ”Muulia” kun ei ole tunnettu varsinaisena maalintekijänä. Sport sai ottelun ainoan maalinsa vasta pelin jo ratkettua. HIFK:lla on lukuisia loukkaantumisia, joista Leo Komarovin poissaolo on ikävin. Toki stadilaisilla on riveissä leveyttäkin.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
HIFK:lle täysi pistepotti Vaasasta - Martin ja Åsten illan tehomiehinä!

Tästä vielä ottelun maalikooste ja pressitilaisuus:
hifk.fi/liiga/2023/hif…

#HIFK #Liiga

Ennen kautta valmentaja Jere Härkälään kohdistettiin suuriakin epäilyksiä, mutta ainakin alkukausi näyttää miehen olevan liigamitat täyttävä valmentaja. Keskiviikkona Pata haki täydet pisteet Jyväskylästä, ja pääosassa oli jälleen Hämeenaho kahdella osumallaan. Myös Jypillä oli ottelussa mahdollisuutensa, ja loppunumerot hieman mairittelevat Ässiä – viimeinen osuma tehtiin tyhjiin. Ässillä on parit loukit, ja lisäksi Aleksi Heimosalmi osallistuu Carolinan harjoitusleirille.

Kotonaan HIFK on toki suosikki, mutta kertoimissa on liioittelun makua. Ässät on nyt niin kuuma jengi, että sillä on mahdollisuutensa. Niinpä ristikakkonen reilun kahden kertoimella maistuu aika lailla. Sen tarjoaa ComeOn, johon kannattaa avata tili viipymättä!

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Ässät X2 kertoimella 2,01.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.