Liiga to 10.02. klo 18:30

HIFK - Ässät

HIFK on todella eksyksissä! Kurittaako jopa sarjajumbo?

HIFK on surkeassa vedossa ja tällä viikolla kuokaan on tullut jo TPS:ltä sekä HPK:lta. Koronahaasteita on ollut, eikä pelituntumasta tietoakaan. Neljä perättäistä tappiota eivät kuitenkaan voi mennä pelkästään jälkimmäisen piikkiin – helsinkiläisjoukkue pelaa surkeasti. Loppuvuoden jäätävä vire on täysin sulanut ja joukkue näyttää sarjajumboakin huonommalta. Ässät saapuukin sopivasti mittaamaan isännän tasoa torstaina.

Ville Peltosen HIFK:n ylivoimasta on puhuttu vielä tälläkin viikolla sarjan kuumimpana, mutta siitä se on ollut jo hetken aikaa hyvin kaukana. Joukkueen suoritustaso on kokonaisuutenakin jäähtynyt pahasti pakkasen puolelle, eikä yllättäisi, vaikka se kuoppaisi viidettä kertaa peräkkäin pisteitä. Neljän ottelun otannalla joukkue on kerännyt yhden pinnan – se tuli 1–2-voittolaukaustappiossa HPK:ta vastaan tiistaina.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ässät on parantanut pelaamistaan viime aikoina ja oli jopa odotettavaa, että joukkue voittaa jossain vaiheessa. Nyt voittoja on tullut peräti kaksi edellisissä kolmessa ottelussa. Tovi sitten näytti sille, etteivät patapaidat osu edes laiturilta järveen, mutta niin vain pikkumusta on hiljalleen ruvennut tietään verkkoon löytämään. Viidessä edellisessä ottelussaan joukkue on mättänyt mukavat 17 täysosumaa. Vastaavasti isäntä on viimeisimmän koronataukonsa jälkeen onnistunut kolmessa kamppailussaan vain kahdesti.

Olisi sulaa hulluutta jättää Ässien megakova kerroin nykytilanteessa käyttämättä. Ainakin Nikolas Matinpalo on vierailla sivussa ja isännillä esimerkiksi Alex Broadhurst puuttunee edelleen kokoonpanosta. Poissaolotilanteista ei kuitenkaan pitäisi kummallekaan olla sen suurempaa hyötyä, vaikka pisteahne amerikkalaissentteri saattaisi totisesti tuoda kehään jotain, mitä HIFK tällä hetkellä kaipaa. Pelivalinnaksi nostetaan vierasvoitto (1X2). Betsaa tästä Casumolla Ässien voittoa ja nappaa HIFK:n kustannuksella massit lähes viisinkertaisena takaisin!

 

10 euroa pelirahaa