Liiga ti 24.01. klo 18:30

HIFK - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tässä on Liigan paras maalivahti juuri nyt! Heräävätkö HIFK:n vanhat haamut?

Vahvassa nousukiidossa oleva HIFK isännöi tiistaina niin ikään vakuuttavasti viime aikoina esiintynyttä patalaumaa. Ässät marssii neljän ottelun voittoputkessa, jonka aikana se on ottanut useita häiritsevän kovia päänahkoja kaatamalla esimerkiksi Kärpät, Lukon sekä Tapparan. Löytävätkö stadilaiset lääkkeitä Liigan tulikuumimman maalivahdin yllättämiseen?

HIFK on ollut vahvassa vedossa tuloksellisesti. Voittoja on tullut tammikuussa kauden ennätystahtia, mihin ei toki ole erityisen paljoa vaadittu. Ville Peltosen miehistön osalta on nähty itseluottamuksen merkitys kiekkokaukalossa – niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin. Tärkeille pelaajille on satanut onnistumisia ja yhtäkkiä maalinteko-ongelmat sekä yleinen nysvääminen olivat historiaa. Vedonlyönnillisestä kulmasta on kuitenkin syytä muistaa, että otanta on edelleen ikävän lyhyt.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Isäntä on jympyttänyt surkean syksyn jälkeen täysin samoilla lainalaisuuksilla kaukalossa. Vaikka vuodenvaihteen jälkeen on tullut onnistumisia, eivät tietyt ongelmat ole vieläkään poistuneet. Alkuvuodesta stadilaisten osumaprosentti on ollut suhteessa maalintekotontteihin jopa ”liian hyvä”, mutta toisaalta mukaan on mahtunut myös pari selvästi heikompaa matsia. Joka tapauksessa kuuden ottelun pisteputki kertoo, että palaset ovat loksahdelleet ainakin väliaikaisesti paikalleen.’

Porin Ässät

@PorinAssat
Tämän illan Höllii-pelaajaksi valittiin Niklas Rubin!

#Ässät #Liiga #PataVie

Jos HIFK:n osalta ohimenevän suonenvedon mahdollisuutta ei voida sulkea pois, sama koskee myös Ässiä. Toki porilaisilla on läpi kauden ollut selvästi enemmän tasaisia osa-alueita, jotka toimivat poikkeuksellisen hyvin koko Liigan standardeilla. Erityisesti Karri Kiven joukkueen tämän kauden maalivahtihankinta Niklas Rubin on osoittautunut todelliseksi kultakimpaleeksi ja ruotsalainen on tällä hetkellä paitsi sarjan tulikuumin myös paras maalivahti.

Tilastollisesti edellä ovat toki Marek Langhamer sekä Artjom Zagidulin, mutta ero Rubiniin on häkellyttävän pieni. Pitää muistaa, että ensin mainittu torjuu vahvan Ilveksen maalilla ja on pelannut peräti kymmenen ottelua Rubinia vähemmän – toisaalta Zagidulinin edessä Lukossa pelaa sarjan laadukkain puolustus ja mies on torjunut yli sata kertaa Ässät-kassaria vähemmän. Porilaisten voittojen ehdoton takuumies on ollut kiekkoja varmuudella 92,30% tällä kaudella pysäyttänyt Rubin.

Heräävätkö HIFK:n tehottoman syksyn haamut, kun vastassa on sarjan ykköstorjuja? Toki maalivahti on vain yksi tärkeä tekijä tuloksen taustalla, mutta vieraiden viimeaikaisista suorituksista voi huoletta antaa suitsutusta myös alakerran pelaamiselle – paitsi kiekottomana myös kiekollisena. Toki Ässät on yhä tehnyt vähiten vierasmaaleja koko sarjassa eikä se maalintekokilpailuissa menesty. Tiistain otteluun alle 4,5 maalia -kohde istuu pelivalinnaksi paremmin kuin nenä päähän.

Betsaa underia ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Totals – maalimäärä alle 4,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – maalimäärä alle 4,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.