Ykkönen pe 18.08. klo 18:30

HIFK - EIF

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yhteen huonoon otteluun ei sovi ylireagoida – tässä matsissa ei mennä massan mukana!

HIFK tuntui saaneen Ykkösessä loistavan vaihteen silmään, ja joukkue on pärjännyt viime ajat mukavasti, kunnes Pietarsaaressa tuli lunta tupaan isolla lapiolla – joukkue oli Jaroa vastaan täydellisesti eksyksissä. EIF on vahvistanut rivejään sarjan kärkitaistossa, ja tammisaarelaiset matkaavat neljän ottelun voittoputkessa. HIFK-ottelu on todella tärkeä ja mielenkiintoinen taisto.

HIFK oli Jaroa vastaan niin käsinkosketeltavan huono, että joukkueiden riveissä on nyt hieman kokoamista. Valmennuksen lisäksi Paulus Arajuuren kaltainen luontainen johtaja on varmasti tärkeä tekijä tämän saavuttamiseksi. Yksittäiseen huonoon otteluun ei kuitenkaan kannata takertua liiaksi – kauden edetessä HIFK on näyttänyt laatunsa, ja se kuuluu ehdottomasti sarjan parempaan puoliskoon.

HIFK Fotboll

@HIFKedustus
Anna tukesi paraurheilulle, tule nauttimaan @MiestenYkkonen kärkikamppailusta sekä juhlimaan Sisujengin ennätyksellistä 54 mitalin saavutusta 🤩

Nähään perjantaina!💥

👉 Tapahtumainfo: hifkfotboll.fi/2023/08/hifkpa…

@FinnParalympic @SO_Finland #MaailmanArvokkainPelipaita

EIF hankki kesällä useammankin pelaajan tuomaan kokemusta riveihinsä kauden tärkeisiin peleihin, mutta suurimmat otsikot keräsi Hongassa pelanneen Lucas Kaufmannin paluu Tammisaareen. Joukkue on talouden tunnuslukujen suhteen myötätuulessa, ja liiganousuun näytetään panostavan tosissaan. Nousuhaluisia joukkueita on useampikin, joten Ykkösessä tullaan näkemään huikea syksy.

Ottelua on lähtökohtaisesti pidettävä melko tasaisena, eikä HIFK saisi olla näin selvä altavastaaja kotonaan. Niinpä suoraa kotivoittoa päästään napsaisemaan makealla kertoimella. Suoraa voittoa vetämällä panos voidaan pitää pienempänä – uudet asiakkaat saavat lisäksi muuta hyvää matkaan!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto HIFK 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.