Veikkausliiga ma 01.08. klo 18:00

HIFK - FC Inter

Roman Eremenko debytoi HIFK:n paidassa! Onko kärkiyksilönsä menettänyt Inter taas vaikeuksissa?

HIFK on naarannut vahvistuksia! Vieläkö helsinkiläisten kausi kääntyy sarjapaikan säilyttämiseen vakavien talousvaikeuksien ja vaikeiden urheilullisten pettymysten jälkeen? Joukkue parani roimasti päättyneellä viikolla, kun uusista vahvistuksista tiedotettiin. Turussa edellisenä maanantaina pisteittä Honkaa vastaan jäänyt Inter puolestaan kaipaa kipeästi uusia tekijöitä – joukkue on menettänyt kesken kauden paitsi parhaan maalintekijänsä myös ykköstopparinsa.

Helsingissä katseet kiinnittyvät maanantaina varmasti eniten yhteen pelaajaan, Roman Eremenkoon. Venäjän pääsarjassa pitkän uran tehneen suomalaisen taitotaso on niin kovaa luokkaa, että HIFK:lla on yhtäkkiä rosterissaan yksi sarjan suurimmista kultakimpaleista. Toki pitää muistaa, että Eremenkon edellisistä otteluista on kulunut jonkin verran aikaa. Siitä huolimatta kyseessä on älyttömän kova vahvistus tässä sarjassa – nyt isännille aukeaa myös täysin uudenlaisia mahdollisuuksia hyökkäyspelaamisen suhteen. Eremenkon lisäksi Michael Bakare, David Onyeanula sekä Guillermo Sotelo ovat tähtirintojen tuoreita värväyksiä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Inter on pelannut joukkueista selvästi paremman kauden, mutta viime aikoina joukkue on kärsinyt pahoja menetyksiä. Ensin Veikkausliigan parhaana maalintekijänä alkukaudella kunnostautunut Benjamin Källman jätti joukkueen ja sittemmin myös Rick Ketting lähti VVV Venlon riveihin kotimaahansa Hollantiin. Välissä vielä David Haro loukkaantui hyökkäyspäässä, mikä kavensi vaihtoehtoja entisestään. Espanjasta saapuneet korvaajat Joel Rodriguez sekä keskikenttämies Roberto Sierra eivät ainakaan toistaiseksi ole täysin vakuuttaneet. Toki molemmilla on allaan vasta debyytit avauskokoonpanossa.

Alakerrassa Kettingin poistuminen verottaa varmasti ja laittaa alkukaudella hyvin toimineen puolustuspermanentin roskiin. Toki Ruxi on erinomainen puolustaja, mutta riittääkö Luka Kuittinen korvaamaan hollantilaiskapteenin pelipaikan? Vielä Interillä olisi aikaa haistella, mitä pelaajamarkkinoilta löytyy. On kuitenkin selvää, että joukkue on ainoastaan heikentynyt kärkiyksilöiden poistumisen jälkeen – pelaajille ei ole riittävän tasokkaita korvaajia Veikkausliigan hintaluokissa, joten uudet hankinnat on tehty todella hankaliksi.

Tulevassa matsissa on pakko iskeä betsit HIFK:lle huippukertoimella – helsinkiläisjoukkueella on tässä mahdollisuus. Inter ei ole ollut järin tehokas hyökkäsypäässä, mutta toisaalta Haka viimeisteli sitä vastaan ainoastaan pari kierrosta sitten peräti kolme maalia. Sportaza tarjoaa tälle kohteelle kertoimen 4,33 ja maukkaan kohdevalikoiman Veikkausliigaan. Avaa pelitili tästä ja iske kiinni!

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

Kertoimet ottelulleHIFK Helsinki - FC Inter01.08.2022

10 euroa pelirahaa