Ykkönen pe 14.04. klo 18:00

HIFK - Gnistan

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Stadin derby Ykkösessä Рmolemmilla joukkueilla kovia kasvoja rivissä!

Ykk√∂sen sarjakausi pistet√§√§n alulle perjantaina kahden matsin voimin, ja nostoksi otetaan todella mielenkiintoinen stadin paikalliskamppailu. Veikkausliigasta putoamisen j√§lkeen totaalisesti nahkansa luonut HIFK saa vastaansa viime kauden pettymyksen j√§lkeen vahvistuneen Gnistanin, ja molempia joukkueita on veikkailtu kauden alkurankingeissa sarjan parempaan puoliskoon ‚Äď joskin ykk√∂sranking menee j√§lleen nousua jahtaavalle TPS:lle.

Viime kausi oli HIFK:ille todella kammottava, eikä kukaan halua muistella sitä hävityksen kauhistusta enää. Joukkue meni melko lailla kokonaan uusiksi, ja ehkä avainkysymys on se, onko uusi permanentti täysin valmis kauteen. Tähtirinnat hankkivat riveihinsä todella mielenkiintoisia nimiä: vanha huuhkajasoturi Paulus Arajuuri, Kambodzassa viimeksi pelannut maalipyssy Sakari Tukiainen ja FC Lahdesta siirtynyt maalivahti Joona Tiainen ovat kehissä. Ykköscupissa kunnostautunut Emil Pallas on näissä ympyröissä vielä kääntämätön kortti.

Ykkösliiga

@ykkosliiga
Herrat Riski, Markkanen ja Arajuuri eiv√§t l√∂yt√§neet yhteisymm√§rryst√§ siit√§, kuinka Helsingin paikallisessa k√§y perjantaina. ūüėĀ

#Ykk√∂nen alkaa stadilaisittain todellisella herkkupalalla, kun @HIFKedustus ja @IFGnistan1924 iskev√§t yhteen - liput t√§√§lt√§! ‚§ĶÔłŹ

ticketmaster.fi/event/hifk-fot…

Gnistan jatkaa Joonas Rantasen komennossa, ja parannettavaa siis jäi viime kaudesta. Satsaukset ovat tälle tasolle merkittäviä, sillä Eero Markkanen, Konsta Rasimus sekä Norjasta tuttuihin ympyröihin palannut Toni Takamäki eivät vähästä hätkähdä. Toki lähtijöissäkin oli ehdottomia laatupelaajia. Pre-season antoi lupauksia, sillä Kipinä ylsi aina finaaliin asti. Kauteen lähdetään kovin tavoittein, ja ensimmäiseen derbyyn ladataan varmasti paljon.

Ottelu pelataan Bolt Areenalla, sillä Brahen kenttä ei ole vielä valmis tositoimiin. Molempien harjoitusotteluissa on Ykköscupin jälkeen nähty maaleja, ja hyökkäyksestä löytyy tulivoimaa molemmista joukkueista. Lähdetään overilla liikkeelle, kun jostain syystä BetStrolla vähämaalisuus on arvioitu suosikkitapaukseksi. Tämä on pätevä kioski muutenkin, joten lämäytä nyt ihmeessä tili auki!