Veikkausliiga la 09.07. klo 17:00

HIFK - Haka

HIFK:n Beto on pelikiellossa! Jyrääkö Haka jälleen hyökkäyspäässä?

HIFK hävisi edellisellä kierroksella kotonaan Ilvekselle, eikä sen tulevaisuus näytä vieläkään kovin valoisalta. Parissa edellisessä matsissa yleisöä on saapunut Bolt Arenalle mukavasti, mutta ainakin ilmoitetuista yleisötavoitteista ollaan edelleen seurassa jäljessä. Nähtäväksi jää, löytääkö katsojat mestoille, kun nälkäinen Haka vierailee Töölössä lauantaina. Vierailija pelasi viimeksi, kun se putosi kesäkuun lopussa KuPSille Suomen Cupissa, joten tuoreita jalkoja ainakin riittää.

Hakan edellisestä matsista on kymmenisen päivää aikaa, joten joukkue on saanut levätä ja harjoitella rauhassa. HIFK kävi jo maanantaina pelaamassa kotiottelun Ilvestä vastaan ja siinä helsinkiläisjoukkue kärsi tappion Ilvekselle 0–1-numeroin. Positiivista sinänsä oli, että nelisen tuhatta ihmistä löysi lehtereille, mutta sekin jää seuran asettamista tavoitteista. Urheilullisesti joukkueen otteet ovat hieman parantuneet, mutta kaikkea tekemistä varjostaa tällä hetkellä seurassa vellova talouskurimus. Täyttä varmuutta ei ole edes siitä, voiko joukkue pelata koko kautta loppuun.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Vierailija on todella kovassa kunnossa. Edellisessä reissukamppailussa joukkue pelasi Seinäjoella 2–2-tasapelin SJK:ta vastaan ja sitä ennen se voitti Maarianhaminan IFK:n kotonaan lukemin 3–2. Etenkin hyökkäyspäässä joukkue on ollut erinomainen ja HIFK-puolustukselle on tiedossa todella hikinen iltapuhde – Lee Erwinin johtama hyökkäys Stavros Zarokostasilla sekä Logan Rodgersonilla höystettynä on ollut eittämättä yksi sarjan vaarallisimmista ja tuonut joukkueelle mukavasti pisteitä, vaikka puolustuspelaamisen taso onkin enemmän heitellyt. Skotlantilaiskärki on seitsemällä täysosumallaan maalipörssissä jaetulla piikkipaikalla yhdessä KuPSin Tim Väyrysen sekä Interin jättäneen Benjamin Källmanin kanssa.

Viihdyttävä Veikkausliiga-kamppailu on varmasti tarjolla lauantaina, mutta HIFK:n laatu ei valitettavasti riitä Hakan suoritustasoa vastaan tällä hetkellä. Isäntä saattaa kyetä iskemään kerran, mutta vieraiden tulivoima on kotijoukkueen puolustukselle liikaa, eikä edes Beto ole tolppien välissä otettuaan punaisen Ilves-matsissa. HIFK:lla on lisäksi Sakari Mattila poissa ja Hakassa puolestaan on tiettävästi jokunen koronatartunta, mutta näiden ei pitäisi liikaa vaikuttaa. Pelivalinnaksi voidaan kuitenkin ottaa melko kivuttomasti jopa kolmen tähden panostuksella vieraita (1×2). Avaa pelitili Sportazalle tästä, löydä parhaat kertoimet ja iske betsit sisään!

10 euroa pelirahaa