Veikkausliiga to 28.04. klo 18:00

HIFK - HJK

Muhiiko Stadin derbyssä yllätys, vai viekö HJK? Veikkausliigan ykköskohtaamisessa riittää betsattavaa!

Katso artikkelin lopusta kuinka voit lunastaa jopa 100 € ilmaisvedon tämän vihjeen avulla!

Tähtipaitojen tekemisessä tapahtui kohennusta välittömästi, kun uusi manageri saapui joukkueeseen ja todella ailahtelevien otteiden jälkeen suunta ei voi olla kuin ylöspäin. HJK kärsi niin ikään Bolt Arenalla muskatappion edellisessä ottelussaan, kun se oli täysi vastaantulija Interin kahmiessa täyden pistepotin mukaansa. Klubin pelaajatilanne on edelleen kyseenalainen.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Stadin derbyt ovat aina omanlaisiaan kamppailuja. HIFK:n osalta toivo kuitenkin lepää pitkälti vastahyökkäyksissä ja nopeissa pallonriistoissa sekä kääntöpelaamisessa. Matsin virtausta hallitsee kiistatta HJK. Mika-Matti Paatelaisen komentoon hiljattain siirtyneellä isännällä voi olla tässä sanasensa sanottavanaan. Jos on HJK:lla ollut alkukaudella pientä turbulenssia suorittamisessa niin HIFK:n osalta se on tosin ollut sama potenssiin kymmenen.

Portugalin entinen maajoukkuemaalivahti ja Sevillassakin torjunut Beto on ollut tolppien välissä mies paikallaan alkukaudesta. Yhden pisteen neljässä ensimmäisessä ottelussaan saalistanut HIFK on ollut sanalla sanoen surkea ja heikommalla maalivahtipelaamisella omissa olisi voinut kolista vaikka tuplasti enemmän kuin tällä hetkellä päästettyjen kahdeksan maalin verran.

HJK ei edelleenkään ole pystynyt lunastamaan hyökkäyspäässä, sillä se on kyennyt tekemään ainoastaan yhden maalin ottelua kohden. Pahat poissaolot, kuten Riku ja Roope Riskin puuttuminen verottavat tietysti. Edellisessä ottelussa sivussa olivat lisäksi David Browne sekä Miska Ylitolva, Santeri Väänänen, Matti Peltola ja Anthony Olusanya. Pahasti vuotanut HIFK on saanut taakseen osaavan valmennuksen, jonka ensisijainen ajatus paikallisvastustajaa vastaan on takuulla lyödä luukut kiinni.

Vaikka HIFK ei ole erityisemmin hyökkäyspään tilanteita saanut aikaiseksi, on se silti viimeistellyt neljässä kamppailussa kolme osumaa. Etenkin Paatelaisen debyyttimatsi Tehtaan kentällä oli helsinkiläisittäin vahva. HJK:n voi nähdä varsinkin Interille tulleen 1–4-nöyryytyksen jälkeen haavoittuvaisena, eikä HIFK varmasti päästä Klubia helpolla. Joukkueilla on kuitenkin materiaalissa eroa kuin Manchester Citylla ja Norwichilla, joten lähtökohdat sen osalta ovat selkeät. Pelivalinnaksi maistuu astetta reilummalla panostuksella, että maaleja nähdään korkeintaan kaksi (alle 2,5).

Näin lunastat jopa 100 € kierrätysvapaan ilmaisvedon tämän vihjeen avulla:

  1. Siirry MrGreenille TÄSTÄ.
  2. Tee talletus (rekkausta ei tarvita) ja iske talletussummasi kokoinen veto alle 2,5 maalille.
  3. Kun vetosi ratkeaa, ilmaisveto löytyy pelitililtäsi!
10 euroa pelirahaa