Veikkausliiga su 29.05. klo 16:00

HIFK - Honka

Honka vyöryy väkisin HIFK:n yli! Kokemus Bolt Arenasta on iso etu

FC Honka aloitti kautensa pelaamalla kotiottelut nimenomaan Bolt Arenalla ja se on ollut tekonurmellakin pelaamissaan otteluissa vahva. Ehkä rohkenee sanoa, että joukkueen pelaaminen on säväyttänyt jopa enemmän vieraissa sekä evakossa kuin kotona rakennustelineladossa Tapiolassa. Uuden valmentajansa alaisuudessa pelaamistaan hieman parantanut HIFK on taatusti isoissa ongelmissa pelillisesti vahvempaa vierailijaa vastaan, eikä selvempikään espoolaismerkkisyys yllättäisi.

HIFK on joutunut poissaolojen vuoksi varioimaan paljon kokoonpanoaan, eikä Mika-Matti Paatelaisen alku valmentajana ole siltä osin ollut helppo. Joukkue on ollut kuitenkin yritteliäämpi ja pystynyt luomaan enemmän uhkaa uuden valmentajan hypättyä ruoriin. Ensimmäistäkään voittoa ei helsinkiläismiehistö ole vielä pystynyt tällä kaudella nappaamaan, eikä sitä välttämättä ole vahvaa vierailijaa vastaan tarjolla sunnuntainakaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Honka on pelannut jopa tuloksiaan paremmin, vaikka ei niissä sinänsä valittamista ole. Edelliskierroksella joukkue pelasi hieman yllättäen maalittoman tasapelin Ilvestä vastaan kotonaan ja sitä ennen tuli takkiin AC Oulua vastaan Raatissa. On kuitenkin huomioitava, että niin Espoossa kuin Oulussakin pelataan luonnonnurmella – nyt Honka pääsee tutulle tekoalustalle.

Edelleenkin Paatelaisen miehistön otteet ovat olleet todella kaksijakoisia, vaikka hyökkäyspelaamiseen ja murtautumismalleihin on kieltämättä löytynyt lisämausteita. Tehot lepäävät muutaman pelaajan harteilla ja oikeastaan koko hyökkäyspelaaminen masinoituu tiettyjen pelaajien ympärille. Alakerrassa materiaali on kapea ja se on verottanut joukkueen tekemisestä selvästi, kun poissaoloja on ollut paljon ja pelaajat kokoonpanossa ovat vaihdelleet rajusti.

Pelivalinnaksi matsiin otetaan simppelisti vierasvoitto. Honka on ollut todella vakuuttava tällä sesongilla, eikä sillä pitäisi olla mitään ongelmaa selättää tähtirintoja. Toisaalta joukkue tuntee pelialustan ja -näyttämön erinomaisesti – aloittihan joukkue kautensa evakossa Töölössä. Tähän uskalletaan panostaa rohkeasti, kun kerroin on mainio ja odotusarvo on, että matsi liukuu väkisin espoolaisten hallinnaksi.

10 euroa pelirahaa