ti 26.12. klo 18:30

HIFK - HPK

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HIFK:n ote lipsuu – HPK sinnittelee mukana vahvan maalivahtipelin turvin!

Tapaninpäivänä palataan jälleen Liigan pariin täyden kierroksen kera ja Helsingissä tarjoillaan jännittävä kamppailu, kun HIFK isännöi HPK:ta. Pelkästään sarjataulukkoa tuijottamalla HIFK:lta voisi odottaa ylikävelyä ja toki isännät selvänä suosikkina lähtee, mutta HPK on ollut viime aikoina todella piinaava vastustaja.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 50€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Kolmatta sijaa hallussaan pitävä kotijoukkue on ollut viime kierroksilla yllättävänkin isoissa ongelmissa. Edelleen HIFK:n pelillinen taso on vahva ja mitään suurta tappiokierrettä ei kannata odottaa, mutta nyt alla on häviöt kolmesta peräkkäisestä ottelusta. Yksilötaitoa isänniltä löytyy enemmän kuin riittävästi, mutta se ei ole vielä ylivoimapelissä näkynyt eikä HIFK ole löytänyt edellisissä otteluissa totuttua tasoa viimeistelyyn ratkaisevilla hetkillä. On kuitenkin hyvä muistaa, että vasta tovi sitten HIFK takoi peräti 13 maalia Kärppiä ja KalPaa vastaan kahdessa ottelussa.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Eetu Koivistoinen viimeistelee kauden yhdeksännen byyrinsä.

🎥: @MTVUrheilu #HIFK #Liiga

Vieraat löytyy 13. sijalta tasapisteissä KooKoon kanssa. Kausi on ollut vaikea, mutta marraskuun alun jälkeen suunta on ollut ylöspäin. Kuuden ottelun tappioputken jälkeen HPK on pelannut 12 matsia, joista se on poistunut voittajana seitsemän kertaa. Maalinteko on edelleen isossa kuvassa HPK:n kompastuskivi, joten tässäkään ottelussa vieraat ei voi lähteä hurlumhei-kiekkoa pelaamaan. Maalivahti Sami Rajaniemi on ollut HPK:n ehdoton selkäranka ja hän on tehnyt erinomaista työtä muuten varsin rajallisen materiaalin takana.

Koko kauden huikealla tasolla pelanneelle Sami Rajaniemelle kauden ensimmäinen nollapeli! 🔥🔥

Tälle kassarille toivoo puurosta mantelia jouluaamuna. 🙌🙌

#HPK #Liiga #Hämpton | 📸 Samppa Toivonen

Betsien osalta katseet käännetään tasapeliin, jolle päästään pieni betsi nappaamaan ComeOnin tarjoamalla 4,62 kertoimella. Tasoero on luonnollisesti suuri varsinkin kotietu huomioiden, mutta HIFK:lla on ollut viime otteluissa omat ongelmansa. HPK ei tule maalivahtipeliin kaatumaan ja mikäli HIFK:n kuiva kausi jatkuu, voi hämeenlinnalaiset olla nopeastikin taistelemassa pisteistä. HPK on myös pystynyt kauden aikaisemmissa kohtaamisissa roikkumaan tuloksessa mukana aivan loppuhetkille asti.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa HIFK-HPK 1×2 – Tasapeli kertoimella 4,62.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.