Liiga ke 01.03. klo 18:30

HIFK - HPK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ovatko maalivahtihuolet historiaa? HIFK palaa askiin huipputärkeässä ottelussa!

HIFK pelasi viime viikolla ainoastaan yhden ottelun, joten se on saanut latailla rauhassa akkuja tämän viikon huipputärkeisiin kohtaamisiinsa. Keskiviikkona HPK vierailee Helsingissä, minkä jälkeen vuorossa on perättäiset kamppailut Kärppiä vastaan perjantaina ja lauantaina. Kerho esiintyi viime viikolla edukseen eikä mitään läpihuutojuttua taatusti ole tiedossa.

Isossa kuvassa HIFK:n tulokset paranivat vuodenvaihteen jälkeen niin roimasti, että pieni notkahdus ei ole tullut yllätyksenä. Seitsemän matsin otannalla Ville Peltosen miehistö on voittanut ainoastaan kolme ottelua. Parissa viimeisimmässä matsissa omissa on kolissut peräti 13 kertaa, kun punanutut hävisivät vieraissa Tapparalle rökälenumeroin 8–2 ja kärsivät KooKoota vastaan 5–4-jatkoaikatappion.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

HPK onnistui viime viikolla hyvin, kun se kaatoi kotonaan sarjakärjessä pyyhältävän Lukon lukemin 4–1 ja nappasi lauantaina TPS:ää vastaan voittolaukausten kautta 3–4-voiton. Sairastuvalla ovat edelleen Juuso Hietanen, Miro Karjalainen sekä Aleksi Mustonen, mutta muilta osin joukkueen pitäisi olla Helsingin vierailulle kasassa.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Ja keskiviikkona klyyvarit kohti Nordista!

HIFK-HPK 18:30 #HIFK #Liiga

Sairastilanteen osalta kumpikaan ei saa merkittävää etua, sillä isänniltä puuttuvat puolustajat Kasper Kotkansalo ja Otto Salin sekä hyökkääjä Miro Väänänen. HIFK:n maaliahtitilanne parani viime viikolla, kun KooKoota vastaan Niilo Halonen palasi kokoonpanoon. Roope Taposen tilanteesta ei HPK ottelun alla ole paljoa hiiskuttu, mutta joko Taponen tai Halonen on maalissa.

Ottelun merkitystä ei voi korostaa liikaa. HPK kamppailee yhdessä KooKoon ja Ässien kanssa viimeisistä pudotuspelipaikoista ja HIFK puolestaan metsästää edelleen suoraa pudotuspelipaikkaa. Joukkueiden keskinäiset ottelut ovat tällä kaudella olleet hyvin tasaisia ja melko vähämaalisia puolutuspään taistoja. Menevätkö luukut jälleen kiinni?

Parivaljakko saattaa hyvin kohdata pudotuspeleissä heti kärkeen, joten tässä kamppailussa haetaan varmasti asetelmia. Kuten todettu matsin merkitys on molemmille suuri, ja viimeaikaisten kommellusten jälkeen ainakin isäntä hakee varmasti onnistumista tiivistämällä alakerran pelaamistaan. Peli-ideana houkuttelevin on vähämaalisuus ja alle 4,5 maalia -kohteelle (varsinainen peliaika) saadaan maistuva kerroin.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Totals – maalimäärä alle 4,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – maalimäärä alle 4,5 ” 25€ panoksella ja voit voittaa 54€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.

Kertoimet ottelulleHIFK Helsinki - HPK Hämeenlinna01.03.2023