Liiga pe 20.01. klo 18:30

HIFK - HPK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Voita 60€ ja ota ilmaisveto kaupan päälle! Jatkuuko HIFK:n kärkipelaajien esiinmarssi?

HIFK esitteli keskiviikkona tuoreen vahvistuksensa, mutta kärsi samalla yllätystappion. Alkuvuosi on kuitenkin toistaiseksi ollut helsinkiläisille käänteentekevä ja se on saanut kosolti onnistumisia. Pääseekö joukkue lähemmäs realistista tasoaan myös maalinteon suhteen, kun HPK saapuu Nordenskiöldinkadulle perjantaina?

Helsinkiläisten kärkikori on alkanut heräillä. Kristian Vesalainen ja Iiro Pakarinen ovat jysäyttäneet viidessä matsissa neljä tehopinnaa mieheen (2+2) ja Julius Nättinen puolestaan seitsemän paunaa (2+5). Edellisessä ottelussa HIFK kärsi yllättävän 1–2-jatkoaikatappion kotonaan JYPille, mutta tämä ei vie pois alkukauden hyviä suorituksia.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Tuore HIFK-vahvistus Kevin Roy debytoi keskiviikkona, mutta ei vielä päässyt tehopisteille. Kaudella 2017–2018 mukavat 25 NHL-ottelua Anaheim Ducksissa pelanneelta hyökkääjältä odotetaan sankaritekoja hyökkäyspäässä. Avausottelussaan kanadalainen pelasi helsinkiläisten kolmosketjussa yhdessä Otto Paajasen ja Kasper Halttusen kanssa. Sairastuvalla Ville Peltosen miehistöstä jatkavat Kasper Kotkansalo, Sebastian Dyk sekä Miro Väänänen. Lisäksi Einari Luhanka sekä Micke-Max Åsten lienevät sivussa.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Kyoceran uutisminuutissa viikon puheenaiheet 60 sekunnissa ⏱️

1⃣2⃣5⃣-juhlamatsi
🇨🇦 Kevin Roy
⛑️ Loukkaantumistilanne

#HIFK #Liiga

HPK:lla oli viime vuoden lopulla erityisen vaikeaa vieraskaukaloissa ja sama trendi näyttäisi jatkuvan. Kuuden ottelun otannalla Kerho on voittanut ainoastaan kerran vieraissa ja silloinkin jatkoajalla KooKoota vastaan. Ainakin keskiviikkona KalPaa vastaan joukkueen maalia vartioi Daniel Lebedeff ja ykkösvahti Sami Rajaniemi oli kokonaan sivussa. HIFK:n maalivahtitilanteen arvostelu on rauhoittunut kauden mittaan, kun Roope Taponen on osoittanut olevansa mitat täyttävä ykkösvahti Liigaan. Ei kannata silti yllättyä, jos HIFK marssii vielä ennen siirtotakarajaa maalivahtimarkkinoille.

Betsivalinnaksi maistuu kotijoukkueen voitto vähintään kahdella maalilla (HIFK -1,5). Alkuvuoden viidessä kamppailussaan HIFK on viimeistellyt keskimäärin 3,25 maalia per ottelu, joka on joukkueen syksyn tuloksiin nähden erinomainen lukema. Maalipaikkojen määrä ei sinänsä ole lisääntynyt – merkittävä ero on, että tällä hetkellä joukkue laittaa lätkää selvästi paremmin pussiin. Sitä ei voi tietää, vieläkö HIFK nousee pudotuspeleihin, mutta ainakin HPK:lle on hikinen iltapuhde tarjolla Helsingin vanhassa jäähallissa perjantaina.

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – HIFK -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – HIFK -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 60€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.