ke 06.03. klo 18:30

HIFK - HPK

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HIFK latoo kovaa tulosta Nordiksella! Tarttuuko haaviin kotietu?

HIFK pelasi viikonloppuna todella laadukkaat ja tasaiset kamppailut Kärppiä vastaan, mutta tiistaina on luvassa jotain muuta. Pystyykö isäntä vastustajasta huolimatta asennoitumaan asiallisesti? Viime aikoina vakuuttavasti esiintyneiden punanuttujen maalivahtipelaamista on kritisoitu ja epäilty, mutta viikonloppuna kärkikassari osoitti olevansa yksi sarjan parhaista torjujista.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ville Peltosen miehistö on pääsemässä suoraan puolivälieriin, mutta vastustaja ja sijoitus on vielä selvitettävä. Kotiedun kannalta ei ole myöhäistä ja erityisesti kotonaan HIFK on ollut huippuiskussa – joukkue on napannut täyden pistepotin Nordenskiöldinkadulla jo viidesti peräkkäin ja neljässä viimeisimmässä vastustajat ovat onnistuneet yhteensä kolmesti maalinteossa.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Jo 7000 lippua myyty huomiselle! 🔥

Keskiviikkona pelataan runkosarjan kolmanneksi viimeinen himassa. Vielä mahtuu messiin! #HIFK #Liiga

Yksi voittojen takuumiehistä on ollut loistavaa kevättä pelaava Roope Taponen. Viime perjantaina Kärppiä vastaan tulleessa kotivoitossa HIFK:n maalivahti oli ottelun tärkein pelaaja isännille. Nyt tiedossa on siinä mielessä vaikeampi ottelu, että HPK ei maalipaikoilla juhli ja tilanteita varmasti tulee todella harvakseltaan. Sopii kuitenkin olettaa, että 22-vuotias maalivahti jatkaa siitä, mihin jäi viikonloppuna.

Eniten HIFK on pudotuspelien lähestyessä parantanut puolustuspelaamistaan. Joukkue on alivoimalla sarjan paras ja tasaviisikoin oman alueen keskustaa puolustetaan erittäin laadukkaasti. Kurinalainen ilme omassa päässä ei ole kuitenkaan viime aikoina estänyt vapautunutta menoa yläkerrassa ja tulosta on tullut mukavan leveällä rintamalla.

Suoraan sanottuna mikään ei viittaa siihen, että HPK:lla olisi pienintäkään mahdollisuutta tiistain kamppailussa. Joukkue nappasi lauantaina pitkästä aikaa voiton, mutta Nordiksella pisteistä on turha haaveilla. Pelivalinnaksi otetaan kotijoukkueen nollapeli (HPK yhteensä – alle 0,5 maalia). Kaikki viittaa siihen, että Peltosen miehistön kotiputkelle on luvassa jatkoa. Taistelussa kotiedusta on helpottavaa, että joukkueen neljästä jäljellä olevasta matsista peräti kolme pelataan Helsingissä.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.