Veikkausliiga ma 04.07. klo 18:00

HIFK - Ilves

Ottaako Ilves revanssin? HIFK metsästää pisteiden lisäksi katsojia Töölössä

Talousvaikeuksissa rypevä HIFK metsästää pisteiden lisäksi katsojia kotiotteluunsa Bolt Arenalle, kun Ilves vierailee Helsingissä. Vierailla on tässä kamppailussa revanssimahdollisuus, sillä petolauma taipui edellisessä kotiottelussaan yllättäen tähtirintoja vastaan. Tupsukorvien kausi on sujunut muuten kohtuullisesti ja se hamuaa sarjassa jopa kuuden parhaan joukkoon.

Joukkueet kohtasivat viimeksi vajat pari viikkoa sitten Tampereella, josta HIFK haki 0–1-numeroin yllätysvoiton. Jos HIFK mielii kotonaan uusia tempun, on sen onnistuttava puolustuspelillisesti jälleen erinomaisesti. Ilves hallitsi edellistä kohtaamista, mutta helsinkiläiset olivat tehokkaampia ja saivat pidettyä vastustajan poissa vaarallisimmilta maalipaikoilta kohtuullisen hyvin. On kuitenkin todella vaikeaa uskoa, että tamperelaisjoukkue kahdesti peräkkäin jäisi maaleitta.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

HIFK:n yllä leijuu tummia pilviä, eikä ole varmuutta, saako se edes kauttaan pelattua loppuun – niin surkeaan jamaan seura on jälleen itsensä ajanut. Edellisessä kotiottelussa kesäkuun puolivälin jälkeen joukkue hävisi VPS:lle 1–5-murskanumeroin ja yhteensä sarjajumbolla on pisteitä kasassa kuusi. Ilves on viiden ottelun kuntopuntarilla viidentenä kahdeksalla pisteellään, vaikka maalinteko onkin ollut hieman alkukautta tukkoisempaa.

Ilveksellä neljä maalia tällä kaudella iskenyt Tuomas Ollila puuttuu kokoonpanosta, mutta muilta osin pelaajatilanteessa ei ole muutoksia. HIFK puolestaan on saanut purettua Wilson Kamavuakan sopimuksen, mutta mies ei ollut pelannut enää toukokuun puolivälistä lähtien. Pelillisesti Ilves on paljon parempi joukkue ja HIFK:n ongelmat varmasti vaikuttavat tällä hetkellä myös yleiseen ilmapiiriin sekä sitä kautta tekemiseen urheilullisella puolella.

Pelivalinnaksi otetaan, että kotijoukkue jää maaleitta (HIFK alle 0,5). Ilves tulee otteluun varmasti täysin erilaisella ilmeellä kuin edelliskerralla, eikä HIFK:lle ole toista perättäistä sattumaa tulossa. Osumat voivat kuitenkin olla myös vieraiden osalta kortilla, eikä maalitonta tasuria haluta sulkea pois. Avaa pelitili Sportazalle tästä ja laita lapulle Uhmapelaajien kohdetta! Tuore lisäys bookkerivalikoimaan tarjoaa kilpailukykyiset veikkausliigakertoimet ja mainion kohdevalikoiman.

10 euroa pelirahaa