Liiga to 05.01. klo 18:30

HIFK - Ilves

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yli kahden viikon tauko! Sveitsissä rumasti kontannut HIFK palaa Liiga-jäille ja haaste on liian suuri

HIFK on ollut kaukalossa viimeksi Spengler Cupissa ja Liigaa ryhmä on pelannut edellisen kerran ennen joulua. Ilves kärsi eilen yllätystappion, mutta heti torstaina on mahdollisuus pestä kasvoja. Kuten tiedetään, isännille syyskausi oli karmea ja tällä hetkellä se olisi jäämässä täysin ulos pudotuspeleistä. Paistaako aurinko Nordiksen isäntien risukasaan keväällä?

Isännillä on kova tulospaine heti vuoden alkumetreiltä saakka. Toki pelattuja otteluita on tällä hetkellä muita vähemmän, mutta surkea syyskausi ei ole omiaan nostamaan odotuksia. HIFK oli jopa historiallisen huono, mutta edelleen Ville Peltonen jatkaa joukkueen valmentajana eikä seurajohtoon ole kesken kauden tulossa muutoksia.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kotijoukkueen pelaajatilanne on hivenen haastava Ilves-ottelussa, sillä Aleksanteri Kaskimäki sekä Otto Salin tuskin ovat vielä valmiita pelaamaan nuorten MM-reissun jäljiltä. Pitkäaikaisloukkaantuneet Kasper Kotkantsalo sekä Sebastian Dyk jatkavat edelleen sivussa varmuudella. Vieraiden osalta Jani Nyman oli niin ikään mukana Nuorissa Leijonissa.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Vuoden ensimmäinen kotiottelu huomenna! Matsiin myyty jo yli 7000 lippua.

HIFK-Ilves kello 18:30

Lippuostoksille: bit.ly/3Cmbfvz

#HIFK #Liiga

Ilves pelasi joulutauon jälkeen Liigaa, kun HIFK puolestaan jatkoi alisuorittamistaan ja konttaamistaan myös Sveitsissä pelatussa Spengler Cupissa häviten kaikki kolme otteluaan. Tupsukorvat ehti avaamaan taistelunsa myös tämän vuoden puolella, kun se kärsi eilen Ässille jatkoajalla yllätystappion Nokia Arenassa. On kuitenkin selviö, että Ilvekselle on Nordenskiöldinkadun vierailulla hyötyä paremmasta pelituntumasta.

Betsimielessä on kiinnostavaa, kuinka HIFK:ta arvostetaan yhä ennakkosuosikiksi näissä matseissa. Toki kerroinasettelu on melko tasainen, mutta Antti Pennasen miehistön kautta on revittävissä huomattavaa etua. Lapulle otetaan vierasvoitto (1X2) – Ilves pesee kasvonsa eilisen jälkeen ja surkea isäntä jatkaa rypemistään siitä, mihin ennen joulua jäi.

Betsaa Ilvestä ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Ilvestä), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Ilves” 25€ panoksella ja voit voittaa 65€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.